Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till FörsäljningFörsäljning Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Salgsdrevne forsikringsrådgivere søges til Codan

Har du god erfaring med salg og er du klar til at starte din karriere som forsikringsrådgiver? Ønsker du en mulighed for at slå igennem i forsikringsbranchen? Så har du nu muligheden i Codan!

Sök jobbet
I rollen bliver din primære opgave at arbejde med opsøgende salg af Codans forsikringer ved at kontakte potentielle og eksisterende privatkunder telefonisk.

For at lykkes i stillingen er det vigtigt, at du yder en nærværende og proaktiv rådgivning af Codans forsikringsløsninger, så kunden ender med den helt rigtige løsning for dem. Codan klæder dig godt på til opgaven, og giver dig en grundig introduktion til alle produkterne, som første del af din ansættelse. Du får rig mulighed for at blive understøttet i din forsikringsfaglige og personlige udvikling.

Som Codans nye forsikringsrådgiver tilbydes du en attraktiv løn samt bonusordning. Du kan forvente at blive fagligt udfordret i din hverdag og blive en del af et ambitiøst og dynamisk team med fælles stolthed over kvaliteten i produkterne. Opnår du succes i din stilling, har du mulighed for yderligere at udvikle dig og fortætte din karriere hos Codan, som for eksempel assurandør eller erhvervsrådgiver.

Dine arbejdsopgaver:
- Sælge forsikringer til potentielle og eksisterende Codan-kunder via telefon.
- Du vil starte med kolde leads. Men efterfølgende vil det være en blanding af cold canvas og varme leads.
- Du har selv ansvar for at lave callbacks på dine kunder og sørge for at følge op.
- Du vil bruge minimum 30 min. på sagsstyring, herunder at udarbejde og sende tilbud.
- Håndtering af forhandlinger og kontraktindgåelse.

Detta söker vi:

Som forsikringsrådgiver hos Codan har du et højt drive, ambitioner, en sprudlende personlighed og solide salgsevner.

Du er den helt rette til stillingen, hvis:
- Du trives i et konkurrenceorienteret fællesskab og har både kundetilfredshed og salgsmål i fokus.
- Du brænder for at yde professionel rådgivning, der centrerer sig om kundens forsikringsbehov.
- Du har god energi og er kommunikativ stærk.
- Du har salgserfaring og motiveres af at skabe toppræstationer.
- Du er selvdrevet og ser et udfordrende salg som en mulighed for at udviklet dig

Det er en fordel, at du har erfaring med telefonisk opsøgende salg. Yderligere er det en fordel med relevant uddannelse, men dette er ikke et krav.
Opstart vil være i efteråret 2022, og du vil blive ansat på try’n’hire-kontrakt gennem StudentConsulting med henblik på, at du efterfølgende bliver ansat på fast kontrakt hos Codan.

Så har du blod på tanden, og ønsker at få foden indenfor i en stor virksomhed med spændende karrieremuligheder inden for forsikringer, så send allerede din ansøgning i dag! StudentConsulting indkalder løbende kandidater til samtaler, og vi anvender i rekrutteringsprocessen test og foretager baggrundstjek.

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID66177
Antal platser2 st
Publicerad6 sep 2022
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet3-6 mån
Startdatum-
SommarjobbNej
ArbetstiderMandag til torsdag: 12:15-20 Fredag: 10-17:30
Lön166,01 i timen + bonus
Körkortskrav-
YrkeskategoriFörsäljning

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk