Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till FörsäljningFörsäljning Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Salgssupporter søges til ISH i Valby!

Er du nyuddannet med interesse for salg og kundesupport? Er du god til at styre egne projekter og ønsker at blive en del af en spændende virksomhed, som giver dig ansvar fra første dag? Så søg nu!

Sök jobbet
Om ISH
ISH Spirits er en dansk producent af prisvindende alkoholfri cocktails, vin og spiritus. De udvikler prisvindende alkoholfri produkter med det formål, at det skal være nemt at være mindful drinker – altså at kunne vælge alkoholen til og fra uden at gå på kompromis med hverken smag eller det sociale. ISH er en af pionererne i kategorien og oplever stærk vækst i Danmark og på nu 15 internationale markeder.

Om stillingen
Som salgsassistent hos ISH vil du have ansvaret for at supportere deres tre sales managers med deres kunder og følge diverse salgsopgaver til dørs. Du vil arbejde med tilbudsgivning, kundeopfølgning, nyhedsbreve, ordreopfølgning m.m. i tæt samspil mellem kunder, salg og supply chain. Du vil supportere med kontakt til forbrugere, influencere og bistå ved diverse events i Danmark og udlandet.

Du vil have ansvaret for:
• At bistå salg med kundeudvikling og kundeservice i Danmark og internationalt.
• At supportere salg og supply chain med kundetilbud og ordrer.
• At håndtere deres ”Hello – mail” og kundeforespørgsler fra konsumenter og internationale kunder.
• At bistå med konsumentkontakt og kontakt til influencere samt deltage i events.

Detta söker vi:

Du føler dig hjemme i et scale-up-miljø, hvor det ofte går hurtigt, og hvor det forventes, at du selv tager ansvar og er i stand til at løse opgaver selvstændigt og effektivt. Du vil have en stor frihed til at gøre tingene på din måde og bruge dine erfaringer fra tidligere.

Vi leder efter dig, som:
• Er nyuddannet, gerne som markeds- handels- eller serviceøkonom. Det kan også sagtens være en kontoruddannelse eller lignende.
• Er en selvstændig og serviceminded person, der er klar til at investere den tid og indsats, der skal til for at ISH har tilfredse kunder.
• Har et stort projektledergen, kan holde mange bolde i luften og elsker at have orden i sagerne.
• Kan kommunikere flydende på dansk og engelsk. Det er en fordel, hvis du kan tysk eller fransk på samtaleniveau.

Praktiske detaljer
• Opstart: August 2024
• Arbejdstid: Fuldtid inden for almindelig kontortid
• Placering: Valby
• Løn: Fast grundløn
• Ansættelse: Direkte ansættelse hos ISH

Hvis du brænder for at være en del af en spændende organisation og opfylder de beskrevne kvalifikationer, opfordrer vi dig til at sende din ansøgning og CV i dag. Vi afholder løbende samtaler og stræber efter at finde den rette kandidat så hurtigt som muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Monika Thomsen på monika.thomsen@studentconsulting.com.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID76878
Antal platser1 st
Publicerad19 jun 2024
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypRekrytering
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
ArbetstiderAlmindelig kontortid
LönFast grundløn
Körkortskrav-
YrkeskategoriFörsäljning

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.com