Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Drift / UnderhållDrift / Underhåll Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Scooter Hunter i Aalborg søges omgående

Oplev byen og kør rundt i varevogn i Aalborgs gader. Lyder det som et job for dig? Så er stillingen som tilkaldevikar hos VOI måske noget for dig.

Sök jobbet
VOI er den første europæiske løbehjulsoperatør, og har hovedkontor i Sverige med over 500 ansatte.

I stillingen som Scooter Hunter er din opgave at sikre, at VOI’s kunder kan komme ubesværet og rettidigt fra lokation A til B. Du skal derfor sørge for, at VOI’s løbehjul er klar til brug og ikke er defekte. Måske, hvis du er lidt handy, kan du selv ordne det defekte løbehjul med det samme ved at skifte batteriet eller svinge en skruetrækker. Hvis du opdager en fejl, som du ikke selv kan løse, tager du løbehjulet med dig i din varevogn og kører det til VOIs værksted.

Du vil komme til at køre rundt i en af Voi's firmabiler, og det er derfor et krav, at du har kørekort til almindelig bil.

Detta söker vi:

Vi søger dig der:

- Er ansvarsfuld og kan arbejde selvstændigt
- Taler som minimum engelsk på et professionelt niveau
- Kan starte med det samme
- Har din egen smartphone som du kan tage billeder med
- Har kørekort
- Er handy anlagt

Stillingen som Scooter Hunter er et vikariat som tilkaldevikar på deltid. Arbejdstiden kan ligge i tidsrummet man-fre kl. 05-13, 9-17 eller 17-22, og i weekender kl. 17-24 alt afhængigt af VOIs behov og din tilgængelighed. Det er vigtigt, at du har mulighed for at starte allerede nu. I stillingen vil du have en timeløn på 120 kr.

Hvis du er interesseret, så send os dit CV allerede i dag.


Fakta om jobbet
Jobb-ID56197
Antal platser4 st
Publicerad29 jan 2021
Sista ansökningsdag-
OmfattningDeltid/Extra
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet3-6 mån
Startdatummåndag 01 februari
SommarjobbNej
ArbetstiderMan-fre 05-13, 9-17, 17-22 Lør-søn 17-24
Lön120
Körkortskrav-
YrkeskategoriDrift / Underhåll

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. At arbejde ekstra i studietiden er en fantastisk mulighed for at skaffe arbejdsmarkedserfaring og gøre dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet, når du er færdig med studiet. For ikke at tale om det ekstra tilskud det giver till studiekassen. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk