Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till KundserviceKundservice Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Service- og salgskonsulent til Aller Media

Har du erfaring med kundeservice? Og har du ligeledes gode salgsevner? Så har vi jobbet til dig som Service- og salgskonsulent til Aller Media.

Sök jobbet
På vegne af Aller Media søger vi dig der kan yde verdensklasse kundeservice og samtidig fortælle kunden om de mange spændende muligheder, Aller Media kan tilbyde.

Aller Media er et stort mediehus, som huser magasiner som IN, ELLE, SPIS BEDRE og DOSSIER. Du vil skulle supportere på tværs af magasinerne, svare på spørgsmål omhandlende levering og fakturering, samt sælge og gensælge alle de spændende ugeblade og magasiner.

Da mulighederne er mange i Aller Media, så ved kunderne oftest ikke, hvilke muligheder de har. Derfor har de brug for din hjælp til at ´vise dem rundt i butikken´ over telefonen.

Som Service- og salgskonsulent bliver din vigtigste opgave at besvare og servicere indgående opkald med fokus på salg og fastholdelse. Fokus er på salg, i alt hvad du foretager dig - uden at gå på kompromis med den gode service.

Vi tilbyder dig at blive en del af en social arbejdsplads, hvor åbenhed og et godt arbejdsmiljø er i højsædet. Derudover tilbyder vi:
- Oplæring i produkterne og praksis omkring kundeservice og salg
- En arbejdsplads i smukke omgivelser i København
- Et positivt, åbent arbejdsmiljø
- Gode personalegoder herunder en lækker kantineordning, sociale arrangementer m.m.

Vi søger dig der kan starte hurtigst muligt. Du vil blive ansat i et 5 måneders try and hire gennem StudentConsulting. Efter de 5 måneder vil der være mulighed for fastansættelse direkte hos Aller.

Vi inviterer løbende til samtaler, så send gerne din ansøgning allerede i dag.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Detta söker vi:

Du kommer til at være bindeled mellem mediekoncernen og deres kunder. Det er her et krav, at du har erfaring indenfor enten telemarketing, opsøgende salg eller en kundeservicefunktion med fokus på salg. Du kommer du til at arbejde meget selvstændigt når du først er blevet lært op i produkterne og praksissen omkring kundeservice. Derfor søger vi dig, der kan nikke genkendende til følgende:

- Forstår at behovsafdække kunden og har et udpræget sælger-gen
- Kan afvikle telefonopkald hurtigt og sikkert
- Er problemløsende og serviceminded
- Bevarer overblikket i travle perioder
- Flair for at sætte dig ind i nye IT-systemer.


Fakta om jobbet
Jobb-ID51955
Antal platser1 st
Publicerad14 jan 2020
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
ArbetstiderArbejdstiden er mandag-torsdag 8.00-16.00 og fredag fra 8.00-15.30. Stillingen er fuldtid 37 timer i ugen.
Lön143 kr/t
Körkortskrav-
YrkeskategoriKundservice

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk