Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till AdministrationAdministration Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Skadebehandler søges til verdens førende skadekonsulentfirma!

Drømmer du om at træde ind i en spændende verden af skadebehandling og forsikring? Vi søger en erfaren skadebehandler til Crawford & Company med passion for kvalitet og et ønske om at blive en del af et dynamisk team.

Sök jobbet
Kort om Crawford & Company:
Crawford & Company er verdens største skadekonsulentfirma, der specialiserer sig i taksatoropgaver og skadebehandling for store nationale og internationale virksomheder samt nationale og internationale forsikringsselskaber. Med over 9.000 medarbejdere fordelt i 70 lande og 20 ansatte i Danmark er de branchens ledere. De er eksperter i håndtering af forskellige skadetyper, herunder privatskader, erhvervsskader og industrielle skader.

Arbejdsopgaver:
Hos Crawford & Company bliver du en del af TPA-teamet, hvor du arbejder sammen med erfarne kolleger, som beskæftiger sig med erhvervsautoskader samt privatskader, herunder skader på auto, indbo og bygninger. De har et uformelt og hjælpsomt arbejdsmiljø, hvor initiativ og ejerskab værdsættes.

Dine opgaver omfatter bl.a.:
- Selvstændig sagsbehandling af skadeanmeldelser.
- Håndtering af flere IT-systemer.
- Telefonrådgivning og kundepleje med fokus på en enestående kundeoplevelse.
- Kvalitetskontrol og opfølgning for at sikre korrekt skadebehandling.
- Diverse administrative opgaver.

Detta söker vi:

For at trives og opnå succes i rollen som skadebehandler skal du have indgående erfaring med auto-, indboskader samt kendskab til bygningsskader. Her vil en baggrund fra forsikringsbranchen være en stor fordel. Den ideelle kandidat er ambitiøs og forstår forretningens aspekter, da dette er afgørende for at levere effektiv skadebehandling, hvor kvalitet er nøglen til succes. Det er vigtigt at være både struktureret og detaljeorienteret.

Vi lægger vægt på følgende:
- Du har erfaring med skadebehandling indenfor auto og indbo. Det er dog en fordel, hvis du også har erfaring med bygningsskader.
- Du er dedikeret til at levere kvalitet i dit arbejde.
- Du er i stand til at formidle på en forståelig måde.
- Du behersker flydende dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt.
- Du er fortrolig med IT og kan håndtere flere systemer på en gang.

Praktiske detaljer og rekrutteringsprocessen:
Opstart: Hurtigst muligt
Fuldtidsstilling
Lokation: København
Løn: Fast grundløn efter kvalifikationer og pensionsordning

Rekrutteringsprocessen varetages af StudentConsulting, og du bedes sende dit motiverede CV via stillingsopslaget på StudentConsultings hjemmeside. Vi indkalder løbende kandidater til samtale.
For yderligere information, kontakt gerne rekrutteringskonsulent Monika Thomsen: monika.thomsen@studentconsulting.com.
Vi ser frem til at høre fra dig!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID73250
Antal platser1 st
Publicerad2 nov 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypRekrytering
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
ArbetstiderFuldtidsstilling indenfor almindelig kontortid.
LönEfter kvalifikationer og bestemmes ud fra Forsikringsbranchens takster.
Körkortskrav-
YrkeskategoriAdministration

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.com