Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till JuridikJuridik Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Skattekonsulent til FSR

Vil du være med til at præge den skattepolitiske dagsordenen, og har du lyst til at blive en del af et stærkt fagligt miljø?

Sök jobbet
Har du lyst til at prøve kræfter med arbejdet i en indflydelsesrig, politisk brancheorganisation, der spiller en væsentlig faktor i det skattepolitiske arbejde?

FSR – danske revisorer søger en skattepolitisk konsulent, der skal være med til at påvirke skattelovgivningen.
Har du en særlig interesse inden for moms og afgifter, vil det være en fordel.

FSR tilbyder
Du bliver en del af en arbejdsplads med en uformel omgangstone og et højt energiniveau, hvor den dybe faglighed er i fokus, og hvor vi tager din læring og udvikling seriøst. FSR har en flad organisationsstruktur med ubureaukratiske arbejdsgange, hvor der ikke er langt fra ord til handling.

Du får rig mulighed for at præge din opgaveportefølje og følge dine sager helt til dørs. FSR sørger for at bygge dine arbejdsopgaver op omkring dine kvalifikationer og starter dér, hvor du er stærkest, og din motivation er størst. Du får stor indflydelse på tempoet i din læringskurve, og du bliver klædt godt på til at kunne håndtere dine opgaver.

Du bliver en del at et fagligt stærkt team, der arbejder tæt sammen med organisationens Skatteudvalg, som består af skatteeksperter fra FSR’s medlemsvirksomheder. Organisatorisk er skatteteamet en del af FSR’s faglige afdeling, som består af en række mindre teams med hver sit fagområde.

Du vil i stillingen få rig mulighed for at netværke med stærke aktører i branchen og aktivt få del i indflydelsesrige processer.

Dine mest centrale opgaver bliver at:
• Bidrage til at sætte FSR’s skattepolitiske dagsorden, særligt inden for moms og afgifter
• Planlægge og forberede udvalgsmøder og samarbejde med stakeholders i skattestyrelsen og skatteministeriet
• Deltage i faste møder med Moms-arbejdsgruppen og Skatteudvalget i FSR, herunder forberede mødemateriale, tage referater og foretage opfølgende arbejde
• Udarbejde kommunikation til medlemmerne på skatteområdet særligt inden for moms og afgifter fx nyheder, artikler, oplæg mv.
• Repræsentere FSR udadtil over for offentlige myndigheder og andre stakeholders, f.eks. brancheorganisationer
• Udarbejde høringssvar til kommende lovgivning, styresignaler og EU-tiltag mv. i samarbejde med dine kollegaer og samarbejdspartnere
• Interessevaretage branchens behov ved at konvertere de relevante ønsker til politiske budskaber.

Dine opgaver vil være med primært afsæt i moms- og afgiftsområdet, herunder med ansvar for sekretariatsbetjening af FSR – danske revisorers momsarbejdsgruppe.

Detta söker vi:

Vi forestiller os at:
• Du kender til lovgivningsprocessen og har politisk tæft
• Du kommunikerer præcist og godt – både mundtligt og skriftligt
• Du kan lide at kommunikere og netværke med mange forskellige slags profiler
• Du er er serviceorienteret og initiativrig og sætter medlemmernes behov i centrum
• Du har en relevant uddannelse, fx BA i skat, cand.jur., cand.merc.jur., cand.merc.aud., skatterevisor, fagjournalist eller lignende og gerne med erfaring fra skatteområdet fx fra centraladministrationen, en revisionsvirksomhed eller anden brancheorganisation.

Du bliver en del af et team med godt humør og højt til loftet, hvor sparring er i højsædet.
Vi forventer, at du tager ansvar for dine opgaver og udfordrer arbejdsmetoderne og løsningerne, hvor du finder det nødvendigt. Du vil opleve en arbejdskultur, hvor vi dagligt hjælper hinanden med at løse de forskellige sager, der opstår. For at lykkes i jobbet skal du arbejde selvstændigt og struktureret og trives med et stort ansvar og et til tider hektisk tempo. Du går engageret til opgaven og er på forkant i forhold til den politiske dagsorden og vores medlemmers krav og forventninger.

Om FSR – danske revisorer
FSR er en brancheorganisation inden for revision, regnskab, skat og virksomhedsøkonomi. FSR har cirka 5.000 personlige medlemmer og cirka 550 revisions- og rådgivningsvirksomheder. Som repræsentant for revisorbranchen er det vigtigt at bidrage til en sund og konkurrencedygtig branche samt en effektiv offentlig sektor med gennemsigtighed og troværdig information, specialiseret viden og kvalificeret vejledning til vores medlemmer.

FSR er en moderne organisation med cirka 30 ansatte. De tilbyder nyrenoverede charmerende kontorfaciliteter på Slotsholmsgade, en god kantineordning, pension og sundhedsforsikring, feriefridage samt en aktiv personaleforening med sociale arrangementer. Dit arbejdssted bliver i Tietgenhus i Slotholmsgade i København K. Du kan læse mere om organisationen på www.fsr.dk.

Praktisk information
Stillingen er en fuldtidsstilling. Opstart fastsættes, når den rette kandidat er fundet.
Løn forhandles efter kvalifikationer.

Rekrutteringsprocessen varetages af SC Group. Du er meget velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent, Anne-Maja Kobbelgård, hvis du har spørgsmål til stillingen: anne-maja.kobbelgard@studentconsulting.com
Tiltrædelse er snarest muligt, og der holdes samtaler løbende. Fokus er at finde den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID69029
Antal platser1 st
Publicerad13 feb 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
ArbetstiderFleksible
LönAfhænger af kvalifikationer
Körkortskrav-
YrkeskategoriJuridik

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk