Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till ITIT Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Softwareudvikler i C# til Exsitec

Har du arbejdet med C# og .NET indenfor de sidste 2 år? Vil du være en del af vores udviklingsteam i København, og vil du som softwareudvikler arbejde tættere på kunderne og være en afgørende del af kundernes virksomhedsløsninger?

Sök jobbet
Motiveres du af at udvikle softwareløsninger i C# sammen med andre udviklere og konsulenter, der hjælper med at videreudvikle vores kunders virksomheder? Så har du nu muligheden for at blive en del af Exsitec, et vækstende og uformelt IT-konsulenthus, der glæder sig til at sparre med dig og få dine input til løsningerne.

Om jobbet
Din primære opgave bliver at udvikle løsninger til Visma ERP-systemer i Visma Business og Visma.net. Dine opgaver vil variere mellem kundespecifikke tilretninger, funktionaliteter og eksempelvis integrationer op mod et API hos en af kundens partnere.
Du kommer til at hjælpe kunderne med at finde, tilpasse og implementere den helt rigtige løsning, der som oftest vil være i samarbejde med en konsulentkollega fra ERP-afdelingen. Dine kolleger er forretningskonsulenter og de vil typisk have den primære kundekontakt, mens du som udvikler specificerer og estimerer udviklingsløsningerne.
Udviklingsteamet består pt af 5 medarbejdere fordelt på vores kontor i Aarhus og København, og du vil sidde på vores nye kontor i København.
Exsitec sørger for at holde sig opdateret og inddrager nye frameworks og teknologier løbende, samt udbygger sit eget bibliotek af komponenter, som distribueres via deres interne nuget feed.

Detta söker vi:

Kvalifikationer
Det er vigtigt for rollen, at du:
• Har et solidt basiskendskab til C# og .NET-økosystemet
• Har erfaring med Windows-platformen.
• Kan arbejde på minimum engelsk. Dansk og/eller svensk kan også være en fordel.

Det vil også være en fordel, hvis du har arbejdet med/kendskab til:
• SQL
• Udvikling af ASP.NET Core API’er
• WinForms/WPF-applikationer.

For at trives bedst i rollen forestiller vi os, at du er typen, der motiveres af at troubleshoote i aktivt sammenspil med kunden og dine kolleger. Du er mest af alt en pragmatiker, der naturligt dykker direkte ned i udfordringerne og ser de mulige løsninger. I forlængelse heraf trives du godt i et vækstende og udviklende miljø med varierende opgaver. Da du vil møde en række virksomheder og deres medarbejdere, er det vigtigt, at du kan lide kontakten og trives med kundekommunikationen.
Det er ikke vigtigt, hvilken uddannelse du har, eller om du kender de rigtige trendende faglige udtryk som Sprint, Scrum etc. Vigtigst er det, at du har den rigtige indstilling til at lære nyt sammen med et par års erfaring fra en lignende stilling - og derfra vil Exsitec og dine kommende kolleger kunne hjælpe dig til at blive en af de bedste softwareudviklere inden for forretningssystemer.

Praktisk information
Stillingen er 37 timer fordelt mandag-fredag 8-16.
Du bliver en del af kontoret i indre København tæt på metrostation. Der er ingen parkeringsmuligheder. Der er en god frokostordning og andre attraktive fordele.
Lønnen fastsættes efter kvalifikationer.
For at komme i betragtning til stillingen bedes du sende et motiveret og opdateret CV via StudentConsultings hjemmeside. Samtaler afholdes løbende, og der er forventet opstart hurtigst muligt eller efter aftale med den rette kandidat.

Yderligere spørgsmål rettes mod rekrutteringskonsulent i StudentConsulting, Anne-Maja Kobbelgård på anne-maja.kobbelgard@studentconsulting.com.


Social alsidig kultur og superhelteunivers
Hos Exsitec er der åbne rammer og en høj grad af indflydelse og selvbestemmelse i forhold til definering af opgaven. Du bliver del af en social kultur med en flad struktur og højt til loftet. Så højt til loftet, at der er plads til at have en én-til-én Ironman-figur hængende - i selskab med de andre helte fra hele Marvel-universet, som du finder rundt omkring i bygningen.
Vi forestiller os derfor også, at du er typen, der kan lide at være del af et sted med lidt skævhed, og som rummer alle typer mennesker, hvor der altid vil være mindst én, der deler dine interesser. Exsitec har mange sociale arrangementer, som fx brætspil-aftener, grillaftener og superbowl-events og griber enhver lejlighed til hygge og gode grin blandt gode kolleger.

Om Exsitec
Exsitec er specialister i forretningssystemerne Visma Business og Visma.net, hvor de udvikler og bygger applikationer i og omkring kundens forretningssystem. Du bliver en vigtig spiller på holdet og har muligheder for at sætte dit helt eget præg på stillingen og Exsitecs fortsatte vækst. En vækstrejse med mantraet ”Sammen digitaliserer vi Skandinavien!". Exsitec er en svensk koncern bestående af ca. 600 medarbejdere på tværs af Danmark, Norge og Sverige, og er globalt set, den største Visma-partner inden for forretningssystemer.

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID71001
Antal platser1 st
Publicerad24 maj 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypRekrytering
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
ArbetstiderMandag-fredag 8-16.
LönEfter kvalifikationer
Körkortskrav-
YrkeskategoriIT

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.com