Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till EkonomiEkonomi Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Spændende mulighed som Financial Assistant hos RiskPoint

Er ansvar en naturlig del af din arbejdsetik, og trives du i et energifyldt miljø, hvor kvalitet er nøgleordet? Forestil dig at udfordre dine evner i en international virksomhed, hvor hver dag byder på spændende opgaver og muligheder!

Sök jobbet
Om jobbet:
I tæt samarbejde med det motiverede Finance & Operations-team hos RiskPoint i København, bestående af 20 dedikerede medarbejdere, vil du få ansvar for daglige bogføringsopgaver og udarbejdelse af måneds- og kvartalsrapporter. Du vil også spille en rolle i optimeringen af deres splinternye ERP-system, Microsoft Business Central, som netop er blevet implementeret. Finansteamet servicerer koncernens lande og arbejder med komplekse processer samt samarbejder tæt med mægleragenturer og forsikringsselskaber. De er ikke bare et team, men er også din støtte i forskellige opgaver og processer, og samtidig sørger de for en dybdegående indsigt i branchen.

Dine arbejdsopgaver:
I denne spændende rolle håndterer du regnskab og rapportering på tværs af hele organisationen. Du bliver en uundværlig sparringspartner for både dit team og alle andre afdelinger hos RiskPoint. Din servicemindede tilgang og vilje til at dele viden og indsigt med kolleger gør dig værdifuld, og din evne til at tage ejerskab, planlægge din arbejdstid og have fokus på både detaljerne og det store billede er afgørende for succes.

Du vil opleve en varieret hverdag, hvor du bl.a. vil beskæftige dig med:
- Bogføring af debitorer og løbende opfølgning, både internt og eksternt.
- Behandling af leverandørfakturaer og skadesbetalinger samt håndtering af dagens indbetalinger.
- Deltagelse i måneds- og kvartalsafslutninger, herunder finansafstemninger samt medvirken til udarbejdelsen af rapporter for disse.
- Besvarelse af spørgsmål fra kolleger og samarbejdspartnere via telefon og e-mail.
- Udførelse af forskellige ad hoc-opgaver, herunder at finde dokumentation vedrørende forskellige transaktioner.

Detta söker vi:

Det vil være til din fordel, hvis du trives i et arbejdsmiljø, der kombinerer hårdt arbejde og fleksibilitet, da der kan være perioder præget af travlhed. Du vil blive en del af en arbejdsplads, hvor samværet er en prioritet, og de søger en kollega, der deler dette og ønsker at skabe et positivt arbejdsmiljø. Med dit positive sind bliver du en integreret del af et lille, men dynamisk team, hvor alle tager ansvar og deler deres viden. Desuden er det positivt, hvis du vægter kvalitet fremfor kvantitet, da denne holdning præger organisationen.

Stillingen kræver forskellige kompetencer, og det forventes derfor, at du kan se dig selv i følgende:
- Du har mindst 5 års erfaring som regnskabsassistent eller lignende, hvor du har opbygget erfaring med debet/kredit, EU-moms og lignende.
- Du har en uddannelse inden for regnskab eller økonomi, såsom en kontoruddannelse med speciale i økonomi eller tilsvarende.
- Du har betydelig erfaring med brugen af Excel.
- Du behersker både skriftlig og mundtlig engelsk på et højt niveau, og du er ligeledes fortrolig med dansk, da du vil blive en del af teamet i København.

Rekrutteringsprocessen:
RiskPoint giver mulighed for personlig og faglig udvikling, da du vil opleve at opnå nye kompetencer og have indflydelse på egne arbejdsopgaver. Er du interesseret i stillingen og klar til at indtage en spændende rolle? Så send dit CV så hurtigt som muligt. StudentConsulting tager den indledningsvise dialog, og afholder løbende samtaler, men venter dog spændt på den rette kandidat!

Har du spørgsmål til stillingen? Kontakt venligst Monika Thomsen, vores rekrutteringsansvarlige, på: monika.thomsen@studentconsulting.com.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID73477
Antal platser1 st
Publicerad17 nov 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypRekrytering
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
ArbetstiderIndenfor almindelig kontortid 8-17
LönEfter Kvalifikationer
Körkortskrav-
YrkeskategoriEkonomi

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.com