Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till EkonomiEkonomi Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Spændende stilling inden for bogholderi og regnskab!

Er du passioneret omkring bogholderi og regnskab? Har du lyst til at være en del af en spændende virksomhed, hvor du kan påvirke din egen rolle? Så er du måske den næste kollega hos Liofilchem!

Sök jobbet
Liofilchem har produceret diagnostik til mikrobiologi siden 1983, og hovedkontoret er beliggende i Italien. Liofilchems produkter anvendes i hele verden og distribueres af specialiserede lokale organisationer i hvert land.

Om stillingen:
Som den nye bogholder og regnskabsansvarlige bliver du en afgørende del af Liofilchems danske afdeling. Du får ansvaret for bogholderi- og regnskabsopgaver i Danmark og de nordiske lande, hvilket giver dig en betydelig grad af selvstændighed og ansvar i rollen. Du vil også opretholde tætte forbindelser til hovedkontoret i Italien. Frihed under ansvar bliver en stor del af din nye hverdag, hvor du også får mulighed for at arbejde hjemmefra.

Arbejdsopgaver:
Din rolle indebærer at håndtere de daglige finansielle regnskabs-, betalings- og bogføringsopgaver, men også ordrebehandling, logistik og kvalitetssikring af regnskabspolitikker og procedure.

Overordnet vil dine arbejdsopgaver indebære:
- Daglig finansielt regnskab og bogføring, herunder kreditor- og debitorbogholderi, afstemninger og måneds- og årsafslutninger.
- Opretholdelse af nøjagtige og opdaterede optegnelser over finansielle transaktioner.
- Hjælpe med at udarbejde finansielle rapporter og regnskaber.
- Sikre overholdelse af regnskabspolitikker og procedurer.
- Modtage ordrer fra kunder i de nordiske lande samt placere ordrer hos Liofilchems hovedkontor.

Hvad Liofilchem kan tilbyde:
Med den kommende afdeling i København oplever Liofilchem spændende vækst i de nordiske lande, og du har muligheden for at være med fra begyndelsen. De forventer betydelig vækst i de kommende år og søger en ambitiøs person, der er klar til at tage udfordringen op og vokse sammen med dem.

Kollegaerne på hovedkontoret i Italien ser frem til et tæt og givende samarbejde med dig og vil støtte etableringen og væksten af den nye Københavnske afdeling. Ledere fra hovedkontoret vil holde en tæt kontakt med dig og står parat til at lede og støtte dig.

Så hvis du søger en rolle, hvor du kan udnytte dine kompetencer i et selvstændigt miljø, så håber vi, at vi har fanget din opmærksomhed!

Detta söker vi:

For at lykkes i denne rolle skal du være detaljeorienteret og grundig i dit arbejde og trives i et selvstændigt miljø.

Kvalifikationer:
- Bachelorgrad inden for regnskab, finans eller lignende.
- Mindst 1-2 års relevant regnskabserfaring fra en lignende stilling.
- Fremragende kommunikations- og samarbejdsevner.
- Flydende i både dansk og engelsk. Det er en fordel hvis du har kendskab til Italiensk.
- Det er en fordel hvis du har erfaring med brugen af regnskabssoftware, herunder Microsoft Dynamics 365, Business Central eller tilsvarende avanceret ERP-system.


Rekrutteringsprocessen:
Hvis du er interesseret i stillingen og klar til en spændende rolle med ansvar fra din allerførste arbejdsdag, så send dit CV hurtigst muligt!

StudentConsulting er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, men du vil blive direkte ansat af Liofilchem. Vi afholder løbende jobsamtaler og har til hensigt at besætte stillingen hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat!

Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, bedes du kontakte rekrutteringsansvarlig Monika Thomsen på monika.thomsen@studentconsulting.com.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID73221
Antal platser1 st
Publicerad31 okt 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypRekrytering
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
ArbetstiderAlmindelige kontortider
LönEfter kvalifikationer
Körkortskrav-
YrkeskategoriEkonomi

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.com