Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till FörsäljningFörsäljning Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

StudentConsulting søger en mødekoordinator

Kunne du tænke dig et spændende job i et af Nordens førende vikar- og rekrutteringsbureauer? Vil du være med til at udvikle StudentConsulting med de resultater du skaber?

Sök jobbet
Så har vi det rette job til dig, hvor du får mulighed for at udvikle dig og have indflydelse på din egen arbejdsdag. Der er mulighed for en 30-37 timers arbejdsuge.

Arbejdsopgaver:
Som mødekoordinator bliver du en vigtig brik i arbejdet med markedsføring og salg af StudentConsulting. Vi søger derfor en kollega, som trives i et innovativt miljø, hvor ansvar og interesse for salg, kunderelationer og kommunikation er et must.

Din primære arbejdsopgave bliver at booke og koordinere mødeaftaler mellem virksomheder og StudentConsultings kundeansvarlige. Derudover vil du også have opgaver som research af potentielle kunder, vedligeholdelse, opfølgning, administration af kundeportefølje og skriftlig og telefonisk kontakt med potentielle kunder.

Som arbejdsplads kan vi tilbyde:
- Stor selvstændighed i forhold til eksekvering af dine arbejdsopgaver
- Du bliver en del af en virksomhed i vækst, hvor du vil interagere med hele teamet lige fra account managers til rekrutteringskonsulenter
- En virksomhed som engagerer sig i sine medarbejdere og deres udvikling.

Detta söker vi:

Vi er på udkig efter en kollega med en sælgerprofil, som har et stort gå-på mod i forhold til at tage kontakt til virksomheder for at få etableret en kontakt. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med salg fra eksempelvis mødebooking, telefonsalg eller butik og motiveres af at have kontakt med mange forskellige mennesker i løbet af dagen. Derudover ser vi gerne, at du:

- Har gode kommunikative evner både skriftligt og mundtligt
- Er udadvendt og god til at skabe relationer
- Taler flydende dansk og engelsk
- Er viljestærk, selvkørende og initiativrig
- Er målrettet og disciplineret og interesseret i et job, hvor salgsresultater er vigtige

Du vil blive en del af teamet i København, som er centralt placeret ved Nørreport station. Det er som udgangspunkt en fuldtidsstilling, men der er også mulighed for at stillingen kan være deltid hvis det ønskes. Arbejdstiden placeres mandag-fredag mellem kl. 8:00-17:00. Vi tilbyder dig en fast løn + provision. Ydermere vil du få salgstræning, så du føler dig rustet til opgaven, og du vil indgå i den nordiske salgsorganisation.

Opstart vil være hurtigst muligt.

I forbindelse med rekrutteringsprocessen indhenter vi straffeattest og referencer. Du må desuden gerne tage de tests, der er tilgængelige på din StudentConsulting-profil.
Vi afholder samtaler løbende, så søg allerede i dag!


Fakta om jobbet
Jobb-ID57070
Antal platser1 st
Publicerad8 apr 2021
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypIntern tjänst
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
YrkeskategoriFörsäljning

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi søger næsten hele tiden nye kolleger, der vil bidrage til vores team, og der findes en masse forskellige udfordrende og interessante stillinger i vores virksomhed. Find din fremtid på www.studentconsulting.dk