Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till FörsäljningFörsäljning Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Studentermedhjælper søges – få erfaring med salg og politiske netværk

Kan du se dig selv tale med mange forskellige typer af ledere, og kender du følelsen af at blive en halv meter højere, når du har haft en positiv kundedialog? Vil du gerne have indblik i, hvordan det er at arbejde med politiske netværk? Se med her!

Sök jobbet
Vi leder efter en studentermedhjælper til Samuelsens salgsteam.

Hos Samuelsen driver de over 25 politiske og faglige netværk. Vores medlemmer dækker over ledere og andre nøglemedarbejdere i offentlige og private organisationer.

”Det her er ikke det klassiske phonerjob, hvor man ringer ud og forstyrrer folk. Her får du lov at sælge et attraktivt produkt til relevante nøglepersoner, som har en naturlig interesse i at blive en del af vores netværksgrupper,” fortæller salgskoordinator Rasmus Schnedler-Meyer.

Du vækker interessen hos potentielle medlemmer og får ansvar for dine egne kunder. Du bliver en del af vores salgsafdeling, hvor du udfylder en lige så uundværlig rolle som dine fuldtidsansatte kolleger og de andre studentermedhjælpere. Her er du ansvarlig for din egen portefølje af politiske netværksgrupper, hvor du står for salget af medlemskaber til relevante virksomhedsledere. Du henter kun kaffe til dig selv og bruger din tid på at:

• kontakte virksomhedsledere og andre nøglepersoner og vække deres interesse
• følge op på det materiale, du sender ud, og sælge medlemskaber i eftertragtede politiske og faglige netværk.

Vi sørger for, at du bliver sat grundigt ind i vores verden, og som en del af din oplæring kommer du naturligvis også med ud til netværksmøderne.

Detta söker vi:

Du er i starten af din videregående uddannelse. Måske læser du på universitetet, CBS eller Erhvervsakademiet, men det vigtigste er, at du har et stort drive og har en interesse for salg -
Og så skræmmer det dig ikke at gribe knoglen og føre en god, gammeldags samtale med erfarne ledere, for du udstråler en seriøsitet, der vinder respekt i den anden ende af røret.

Du vil også passe perfekt til rollen, hvis du:
• er overbevisende i din kommunikation
• har en indbydende personlighed, som kan mærkes igennem telefonen
• er fokuseret på kvalitet frem for kvantitet, når du gennemfører et salg
• interesserer dig for politik.

Et kontor med gode vibes:
Lige så ambitiøse vi er i vores arbejde med at udbrede kendskabet til vores politiske netværksgrupper, lige så meget værdsætter vi det gode kollegaskab. For jo bedre stemningen er på kontoret, desto sjovere er det at gå på arbejde. Halvdelen af virksomheden består af studentermedhjælpere, og det er vigtigt for os, at alle uanset timeantal har det godt sammen. Så her er altid plads til spontane arrangementer og en fredagsøl.

Så har du blod på tanden, og ønsker at få foden indenfor i en spændende virksomhed, så send allerede din ansøgning i dag! StudentConsulting indkalder løbende kandidater til samtaler der forventes opstart omkring 1. december 2022.

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID67340
Antal platser1 st
Publicerad2 nov 2022
Sista ansökningsdag-
OmfattningDeltid/Extra
UppdragstypRekrytering
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider15 timer om ugen i dagstimerne
Lön130 kr/t + provision
Körkortskrav-
YrkeskategoriFörsäljning

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. At arbejde ekstra i studietiden er en fantastisk mulighed for at skaffe arbejdsmarkedserfaring og gøre dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet, når du er færdig med studiet. For ikke at tale om det ekstra tilskud det giver till studiekassen. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk