Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till ITIT Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Studentermedhjælper søges til stilling som Compliance Officer hos Queue-it

Er du studerende og synes du IT-sikkerhed og compliance er spændende? Trives du med at have ansvar for egne opgaver, og ønsker du at blive en del af en virksomhed præget af en start-up kultur? Så læs med her!

Sök jobbet
Vi søger lige nu en studerende til en stilling som compliance officer til Queue-it i København. Du bliver en del af en scale-up og innovativ virksomhed, der er førende inden for udviklingen af virtuelle venteværelser til at håndtere stigninger i trafikken på hjemmesider og apps. Den virtuelle kø-mulighed giver virksomheder mulighed for at sikre en problemfri oplevelse for deres kunder. Queue-it har en international atmosfære med medarbejdere fra mere end 40 forskellige lande.

Om stillingen:
Stillingen giver dig mulighed for at opnå værdifuld erfaring inden for IT-sikkerhed og compliance. Du vil få ansvar for besvarelse af sikkerheds- og complianceanmodninger fra potentielle kunder.

Dine primære arbejdsopgaver vil indebære:
- Håndtering og vurdering af sikkerheds- og complianceanmodninger fra kunder.
- Udarbejdelse af interne policies og processer.
- Hjælp til implementering af ISO27001.

Du vil få selvstændigt ansvar for at drive processerne og sikre, at deadlines overholdes. Du vil blive en del af en lille sikkerhedsafdeling bestående af en Cloud Security Architect og CTO, som vil sikre, at du får en grundig introduktion til opgaverne og samtidig være dine nærmeste ledere og sparringspartnere.

Detta söker vi:

Vi søger dig, der er studerende på minimum 3. semester af din bachelor – gerne inden for IT-sikkerhed, legal eller compliance. Det vigtigste er dog, at du kan se dig selv i arbejdsopgaverne og at det er et område, du finder interessant.

Derudover er det vigtigt, at du:
- Trives i en start-up kultur og er fleksibel.
- Er selvstændig, ansvarsbevidst og struktureret.
- Har gåpåmod og kan håndtere komplekse sager.
- Taler og skriver flydende engelsk, og er god til er formulere dig.

Praktiske detaljer:
Opstart: Hurtigst muligt.
Arbejdstider: 10-20 timer om ugen.
Placering: København V.
Løn: Fast timeløn + 9% fritvalg.

Hvis du brænder for at være en del af en spændende virksomhed og har interesse for compliance og IT-sikkerhed, opfordrer vi dig til at sende din ansøgning og CV allerede i dag. Vi afholder løbende samtaler og stræber efter at finde den rette kandidat så hurtigt som muligt. Du vil blive ansat som vikar gennem StudentConsulting.

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte vores rekrutteringskonsulent Monika Thomsen på monika.thomsen@studentconsulting.com.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID77078
Antal platser1 st
Publicerad8 jul 2024
Sista ansökningsdag-
OmfattningDeltid/Extra
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet6 mån eller längre
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider10-20 timer om ugen.
LönFast timeløn + 9% fritvalg.
Körkortskrav-
YrkeskategoriIT

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. At arbejde ekstra i studietiden er en fantastisk mulighed for at skaffe arbejdsmarkedserfaring og gøre dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet, når du er færdig med studiet. For ikke at tale om det ekstra tilskud det giver till studiekassen. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.com