Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till KundserviceKundservice Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Studentermedhjælpere søges til Xplora Technologies Danmark ApS

Xplora søger nu efter to nye passionerede studentermedhjælpere, som ønsker at indgå i deres team på dejlige Islands Brygge! Du bliver del af en kultur, hvor der er højt til loftet og mulighed for hjemmearbejde! Er det noget for dig? Så søg i dag!

Sök jobbet
Om Xplora Technologies Denmark
Xplora er på kort tid, blevet Nordens ledende IOT-virksomhed indenfor digital forbrugerelektronik. Xploras vision er at forenkle og bidrage til øget tryghed i familiers hverdag ved at levere markedets mest sikre og innovative mobilprodukter til børn og familier i hele Skandinavien. Xplora startede sin rejse i Norge i 2016 og har nu over 120.000 kunder i hele norden fordelt ud på Norge, Danmark, Sverige og Finland. Xplora Danmark er i rivende udvikling og har derfor brug for flere hænder!

Om stillingen:
Xplora Danmark søger nu efter to studentermedhjælpere, som skal skabe gode kundeoplevelser primært over chat og mail. Som Customer Consultant får du en bred berøringsflade og det er vigtigt at du kan have mange bolde i luften imens du giver en formidabel service til kunderne og at du synes det er interessant at være med til at udvikle Xploras kundeservice. Du vil også få muligheden for at komme med ud til messer, kundemøder og forskellige kommunikative projekter. Du vil selv være med til at præge stillingen løbende ud fra interesser og kompetencer. Du vil rapportere ind til den danske Country Manager og få mulighed for en masse sparring med andre kollegaer fra DK og resten af norden. Arbejdstiden vil typisk være om eftermiddagen, weekenden og i ferie/højsæson perioder.

Vi tilbyder:
• En god onboarding og søde kollegaer
• En stilling som byder på faglig og personlig udvikling
• En udfordrende stilling med varierede opgaver
• En kultur med frihed under ansvar og god mulighed for hjemmearbejde

Detta söker vi:

Xplora leder efter to nye medarbejdere som ønsker at bidrage til den store udvikling og rejse som de er på. Det forventes derfor at du tør at tænke ud af boksen og tage ansvar på dine egne processer.

Vi forventer yderligere;
• Du er i gang med uddannelse
• Du har erfaring med kundeservice
• Du har dansk som modersmål og er flydende i engelsk. Det er en fordel hvis du snakker andre skandinaviske sprog
• Du tager ansvar og vil være en del af vores vækstrejse

Rekrutteringsforløb:
Hvis stillingen lyder spændende, så send en ansøgning og dit CV allerede i dag! Vi ønsker stillingerne besat hurtigst muligt og inviterer derfor løbende til samtale og afslutter processen så snart vi har fundet de rette kandidater. Har du spørgsmål skal du være velkommen til at kontakte Rekrutteringskonsulent Monika Thomsen på monika.thomsen@studentconsulting.com.

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID66503
Antal platser2 st
Publicerad22 sep 2022
Sista ansökningsdag-
OmfattningDeltid/Extra
UppdragstypRekrytering
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider15 timer om ugen
LönEfter kvalifikationer + bonus
Körkortskrav-
YrkeskategoriKundservice

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. At arbejde ekstra i studietiden er en fantastisk mulighed for at skaffe arbejdsmarkedserfaring og gøre dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet, når du er færdig med studiet. For ikke at tale om det ekstra tilskud det giver till studiekassen. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk