Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till AdministrationAdministration Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Studerende søges til administrativ stilling

Vi søger en studerende, der kan arbejde 12-15 timer ugentligt. Ønsker du et fleksibelt og selvstændigt studiejob, og er du ferm til engelsk? Så kig her.

Sök jobbet
Vi søger på vegne af vores kunde en studerende som gerne vil være en del af et multikulturelt team, og kan arbejde 12-15 timer om ugen på nogle nye kontorer beliggende på Vesterbro i København. Hos vores kunde er der travlt, og de har derfor brug for en medarbejder, der trives med praktiske arbejdsopgaver samt kan mestre at agere koordinator til bl.a. festlige events.

Virksomheden er international og der er en mangfoldig kultur med mere end 40 nationaliteter til stede. Derfor er det essentielt, at du kan begå dig på engelsk.

Dine opgaver: bestilling af office supplies, daglig rengøring af kaffemaskine, rengøring af småting, indkøb af diverse snacks samt kontorforsyninger, og holde øje med at der er rent og flot på kontoret. Derudover support ift. diverse events og fejringer, fødselsdagsfejringer dvs. mindre receptioner, get2gethers, festlige anledninger mv.

Arbejdstiden vil være 12-15 timer ugentligt, og heraf 2-3 timer dagligt mandag-fredag. Du vil selv kunne bestemme, hvornår på dagen, du vil møde (indenfor alm. kontortid 8-17).

Detta söker vi:

Vi søger dig:
- Du er i gang med din bachelor eller kandidat
- Du er en god koordinator
- Du er flydende i engelsk, da meget kommunikation vil foregå på engelsk
- Du er initiativrig, ansvarsbevidst og selvstændig

Hvis du synes, at stillingen lyder som noget for dig, kan du søge stillingen via dette link.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID70782
Antal platser1 st
Publicerad12 maj 2023
Sista ansökningsdag0 dagar kvar
OmfattningDeltid/Extra
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet6 mån eller längre
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
YrkeskategoriAdministration

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. At arbejde ekstra i studietiden er en fantastisk mulighed for at skaffe arbejdsmarkedserfaring og gøre dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet, når du er færdig med studiet. For ikke at tale om det ekstra tilskud det giver till studiekassen. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.com