Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till AdministrationAdministration Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Svensktalende Claims Specialist til Europæiske ERV

Har du solid erfaring som Claims Specialist eller har du siddet på alarmcentralen på forsikringsområdet? Med din indsigt i den svenske lovgivning er du drømmekandidaten – og her er drømmejobbet!

Sök jobbet
Hos Europæiske ERV bliver du en del af et attraktivt og uformelt arbejdsmiljø med fokus på både faglig og personlig udvikling. Et hold af friske kollegaer venter på at tage godt imod dig på vores kontor beliggende i hjertet af København.

Om jobbet
Som Claims Specialist bliver du en del af den nordiske skadeafdeling og løser lette og komplekse skadetilfælde fra vores svenske privat- og erhvervskunder. Du vil drage nytte af din viden inden for forsikringsområdet og deltage i sparring omkring betingelser på komplekse sager.

Du vil håndtere telefoniske og skriftlige henvendelser inden for en bred vifte af skadetilfælde herunder sygdom, tilskadekomst, evakuering, forsinkelser og hjemtransport m.m. Hver dag venter der nye spændende opgaver, og du kommer til at løse dem i tæt samarbejde med dine kollegaer samt vores internationale samarbejdspartnere rundt omkring i verden.

Som skadespecialist hos os bliver du nemlig en del af et international netværk af ligesindede specialister og assistance koordinator, som hjælpes ad i det daglige og sparrer om opgaverne.
Du vil vurdere dækning ift. betingelser og beregne erstatning til kunder. Du vil kunne gøre brug af din viden inden for assistanceprocesserne, viden om klagehåndtering og det svenske ankenævnets retningslinjer mm. Du vil opleve at få en varieret hverdag med en udstrakt bredde på opgaverne.

Du får mulighed for at deltage i fx salgsprojekter og tage initiativ til egne projekter og udviklingsopgaver både lokalt samt på tværs af lande, hvor du automatisk komme til at tage del og indgå i et stort internationalt netværk af kollegaer på vores ERV kontorer og blandt samarbejdspartnere.

Åbningstiderne er 8:30-16:30, og teamet hjælper hinanden med at modtage henvendelser. Teamet er et stærkt hold af medarbejder med høj anciennitet og en særlig evne til at gribe forandringer.

Herudover tilbyder Europæiske ERV en attraktiv kontrakt med gode løn- og medarbejdervilkår.

Detta söker vi:

Kvalifikationer
For at blive en succes i jobbet er det en fordel, at du:
• Er god til at kommunikere på svensk og engelsk i både skrift og tale.
• Har solid erfaring som Claims Specialist eller har lignende erfaring fra fx alarmtelefonen. Har du mange års erfaring som skadebehandler og har viden fra forskellige forsikringsområder vil du også havde gode forudsætninger for at løse opgaverne.
• Har viden om komplekse forsikringsbetingelser fra flere områder
• Har viden om svensk lovgivning

Du har en særlig evne til at sætte dig ind i komplekse problemstillinger og har tilegnet dig bred viden inden for forsikringsbetingelser. Du nyder at tilegne dig viden og dele ud af den i sparringssituationer. Du glæder dig til at blive en del af forskellige arbejdsopgaver og – projekter og har lyst til at blive en del af en favnende og engagerende kollegagruppe.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Praktiske detaljer
Jobbet er på Frederiksberg Allé 3 i hjertet af København – en kort gåtur fra Københavns Hovedbanegård.
Dine arbejdstider vil typisk være mellem 8.30-16.30 med mulighed for lidt fleksibilitet.
Startdatoen afgøres af den rette kandidat. Samtaler afholdes løbende.

Har du yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent, Anne-Maja Kobbelgård, anne-maja.kobbelgard@studentconsulting.com eller på telefon 60131334.

Om Europæiske
Europæiske ERV er Danmarks største og ældste rejseforsikringsselskab og indgår i ERV International. De har over 90 års erfaring med at skabe tryghed og sikkerhed på rejsen. Størstedelen af alle danske turister og rejsende tegner deres rejseforsikringer hos dem. Denne tillid har Europæiske ERV opnået ved at garantere personlig og hurtig hjælp fra eksperter, hvis uheldet skulle være ude!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID66068
Antal platser1 st
Publicerad31 aug 2022
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypRekrytering
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
ArbetstiderTypisk mandag til fredag 8.30-16.30
LönAfhænger af kvalifikationer
Körkortskrav-
YrkeskategoriAdministration

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk