Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till FörsäljningFörsäljning Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Tag dine salgskompetencer til nye højder i softwarevirksomhed!

Er du klar til næste skridt i din karriere, og ønsker du at opnå erfaring med forhandlinger med B2B kunder? Leder du efter udfordringer i en spændende branche, hvor du skal du skal sælge et værdiskabende videoprodukt og udvikle kunderelationer?

Sök jobbet
Vi leder lige nu efter en Sales Consultant til en softwarevirksomhed i indre København. Du vil blive en del af et mindre team, hvor du får mulighed for at udvikle dine kompetencer indenfor strategisk B2B salg. Du vil få ansvar for hele salgsprocessen, der både indebærer opsøgende salg samt forhandlinger og kundemøder med din egen kundeportefølje. Din portefølje kommer til at bestå af private kunder såvel som offentlige organisationer.

Som Sales Consultant er det essentielt, at du trives i en hverdag med højt tempo og aktivitetsniveau, men stadig kan arbejde struktureret og kvalitetsbevidst med dine salgscases.

Du bliver en vigtig del af et dynamisk salgsteam i Indre København. Din oplæring vil bestå af en grundig coaching, der giver dig mulighed for at udfordre dine salgsevner. Du bliver en del af en kultur, hvor mod belønnes og fejl er en integreret del af måden at lære på. Der vil desuden være god mulighed for at udvikle din karriere i både Danmark og udlandet. I denne stilling får du mulighed for at få løbende ansvar og stor selvstændighed i din hverdag.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:
• Prospecting af relevante kontakter
• Afholdelse af egne kundemøder med både præsentation og produktdemonstration
• Identificering af anvendelse af video og udarbejdelse af tilbud
• Forhandlinger, kontraktindgåelse og opfølgning

Detta söker vi:

For at trives i stillingen, er det vigtigt, at du går op i din egen udvikling, og det forventes, at du har interesse for salg og ønsker at udfordre dig selv – hver dag. Det er vigtigt, at du ser løsninger fremfor begrænsninger og besidder evnen til at forstå organisationer og oversætte teknologi til værdiskabende løsninger.

Desuden kan du se dig selv i følgende:
- Du har erfaring med og en naturlig interesse for opsøgende salg
- Du er resultatorienteret og trives med at blive målt på dine resultater
- Du er proaktiv og formår at arbejde selvstændigt i alle dele af dit daglige arbejde
- Du har et brændende ønske om at dyrke direkte og strategisk B2B salg
- Du har minimum en erhvervsuddannelse, professionsbachelor eller bacheloruddannelse indenfor business eller salg, som du ønsker at bruge i praksis

Da du kommer til at indgå i et internationalt arbejdsmiljø, er det vigtigt, at du taler engelsk på et professionelt niveau.

Rekrutteringsprocessen:
Har du et ønske om at lære, forbedre og udvikle dig? Så søg stillingen allerede i dag. Der er opstart hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.
Vi indkalder løbende til samtale.

StudentConsulting håndterer første del af rekrutteringsprocessen, så har du spørgsmål til stillingen? Så kontakt rekrutteringsansvarlige Monika Thomsen på: monika.thomsen@studentconsulting.com

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID68728
Antal platser1 st
Publicerad27 jan 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypRekrytering
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
ArbetstiderAlmindelig kontortid
LönEfter kvalifikationer + bonus
Körkortskrav-
YrkeskategoriFörsäljning

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk