Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till ITIT Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Technical Advisor søkes til Elkjøp i København

På vegne av Elkjøp søker StudentConsulting en dyktig Technical Advisor til en deltidsstilling i København. Her blir du en del av et engasjert team, hvor profesjonalisme og god service er i sentrum!

Sök jobbet
Elkjøp er Nordens største handelsvirksomhet innenfor sitt felt, og har stort fokus på intern utvikling og utdannelse av sine medarbeidere. Som en del av Elkjøps sterke brand og enestående kultur åpner du døren til en spennende karriere, i de nye kontorlokalene i Ørestad.

I rollen som Technical Advisor vil arbeidet ditt bestå av å ta imot samtaler fra Elkjøps norske kunder som har problemer med blant annet deres telefon, PC, TV eller lignende. Ditt ansvar vil være å yte profesjonell støtte, hjelpe kundene med problemene deres eller sende kundene videre til produsenten.

I denne stillingen kommer du til å være ansatt på deltid og det forventes at du kan jobbe 20-25 timer per uke. Oppstart er 1. November med to ukers opplæringsperiode på heltid. Arbeidstiden vil bli fordelt innenfor Helpdesk åpningstid.

Som en medarbeider hos Elkjøp kan du nyte godt av gratis fitness og billig lunsjordning, samt et godt samhold i et skandinavisk team. Kontoret ligger like ved Ørestad stasjon, rett ved metro og tog.

Detta söker vi:

Elkjøp ser etter stabile, tålmodige og pedagogiske kandidater som har en teknisk interesse. Det er en fordel om du har tidligere arbeidserfaring med IT-support eller en utdannelse innen IT, men ikke et krav. I tillegg er det en fordel hvis du kan gjenkjenne deg selv i det nedenstående:

- Er imøtekommende, serviceminded og er god til å kommunisere med mange forskjellige mennesker
- Trives i et arbeidsmiljø med høyt tempo
- Er effektiv og resultatorientert
- Et pluss om du har erfaring med IT
- Snakker og skriver norsk/svensk og engelsk
- Er stabil og punktlig.

Er det deg vi mangler i teamet? Send oss gjerne en søknad i dag. Vi holder intervjuer fortløpende.
Vi gleder oss til å høre fra deg

Nyckelord: Elgiganten, Elkjøp, teknisk support, deltid

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID66380
Antal platser2 st
Publicerad16 sep 2022
Sista ansökningsdag-
OmfattningDeltid/Extra
UppdragstypRekrytering
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider20-25 t/u. Åpningstider: Man-Fre 09:00-20:00 Lørdag: 10:00-17:00
Lön134 DKK/t + bonus
Körkortskrav-
YrkeskategoriIT

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se