Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till AdministrationAdministration Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Vi søger løbende studentermedhjælpere med interesse for rekruttering

Har du derfor interesse for HR, rekruttering, kommunikation og administration? Og vil du gerne arbejde i rekrutteringsbranchen? Så er et job hos os noget for dig!

Sök jobbet
Vi er en af Nordens førende vikar- og rekrutteringsbureauer med fokus på rekruttering af unge i starten af deres karriere. Til kontoret i København søger vi løbende nye studentermedhjælpere, og det er derfor, vi skal bruge dig. Vi anvender vores egen database til at finde den rette person til kontoret, og derfor vil vi opfordre til, at du opretter dig i vores system på www.studentconsulting.dk.

Som studentermedhjælper vil du f.eks.:
- Supportere vores rekrutteringskonsulenter
- Udarbejde jobannoncer og content til SoMe
- Lave search i diverse databaser
- Screene kandidater og kalde ind til jobsamtale
- Tage referencer på potentielle kandidater og andre administrative opgaver

Hos os vil du få erfaring med de forskellige steps der er i en rekrutteringsproces, og på sigt vil du også kunne afholde jobsamtaler. Vi har udover rekruttering også ansvaret for rigtig mange dygtige vikarer, hvor der også vil være nogle opgaver forbundet med administration. Vores mål er, at du løbende vil få mere ansvar og vi håber, at du vil kunne bidrage med stor selvstændighed til jobbet.

Vi kan tilbyde:
- Relevant erfaring indenfor bl.a. HR, personaleadministration, kommunikation og rekruttering
- Et job i en moderne og professionel virksomhed i en spændende branche
- Engagerede og gode kollegaer
- Selvstændigt ansvar for egne arbejdsopgaver

Detta söker vi:

Vi håndterer mange forskellige kunder med vidt forskellige behov. Derfor skal du kunne trives i et afvekslende arbejdsmiljø med skiftende prioriteringer. Vores kunder kan hurtigt få brug for en ny medarbejder, og ofte skal stillingen besættes hurtigst muligt, hvorfor vi til tiderne arbejder med stramme deadlines. Vi ønsker desuden at du:
- Er dygtig til at kommunikere mundtligt og på skrift
- Trives i et dynamisk og travlt arbejdsmiljø
- Er systematisk og serviceminded
- Skriver og taler flydende dansk og engelsk på højt niveau

Opstartsdato er løbende og stillingen er typisk på 15-20 timer ugentligt. Vi er selvfølgelig opmærksom på, at der i perioder med eksamen kan være mindre fleksibilitet. Vi laver løbende search og får også andre lignende jobmuligheder ind fra vores kunder, så opret dig i vores system, så vil du være et skridt tættere på at vi finder dig til et job.

Vi glæder os til at få dig som kandidat i vores database. Som en del af processen, vil vi også bede dig om at lave de 3 test, som du finder på din profil på vores hjemmeside www.studentconsulting.dk.


Fakta om jobbet
Jobb-ID57370
Antal platser1 st
Publicerad27 apr 2021
Sista ansökningsdag-
OmfattningDeltid/Extra
UppdragstypIntern tjänst
Varaktighet6 mån eller längre
Startdatum-
SommarjobbNej
ArbetstiderGennemsnitligt 15 timer om ugen inden for kontoråbningstid
Lön-
Körkortskrav-
YrkeskategoriAdministration

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi søger næsten hele tiden nye kolleger, der vil bidrage til vores team, og der findes en masse forskellige udfordrende og interessante stillinger i vores virksomhed. Find din fremtid på www.studentconsulting.dk