Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till FörsäljningFörsäljning Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Vi søger mødekoordinatorer til både heltids-, deltids- og studiejob

Kunne du tænke dig et spændende job i et af Nordens førende vikar- og rekrutteringsbureauer? Vil du være en del af et salgsteam med fokus på resultater, udvikling og et godt kollegialt fællesskab? Vil du arbejde centralt i København?

Sök jobbet
Så har vi det rettet job for dig!

Det vigtigste er ikke din erfaring eller hvor mange timer, du kan arbejde. Men din tilgang til jobbet op opgaverne, og din vilje til at lære. Vi har dygtige kollegaer, som vil sikre, at du får en grundig oplæring, så du bliver godt klædt på til at få succes i jobbet.

Vi kan tilpasse arbejdstiden, så det passer til dig. Så uanset om du søger et fuldtidsjob, et deltidsjob eller et job ved siden af dit studie, er vi meget interesserede i at modtage din ansøgning.

Vi er lige nu i færd med at sammensætte et stærkt salgsteam, som skal markedsføre og drive salget af StudentConsultings services i Danmark. Vi har allerede dygtige spillere på holdet, og mangler nu de sidste kollegaer.

Arbejdsopgaver:
Som mødekoordinator bliver du en vigtig brik i arbejdet med markedsføring og salg af StudentConsulting. Vi søger derfor en kollega, som trives i et innovativt miljø, hvor ansvar og interesse for salg, kunderelationer og kommunikation er et must.

Din primære arbejdsopgave bliver at tage kontakt til potentielle kunder og booke og koordinere mødeaftaler mellem virksomhederne og StudentConsultings Account Managers. Derudover vil du også have opgaver som research af potentielle kunder, opfølgning på aftaler og skriftlig og telefonisk kontakt med potentielle kunder.

Som arbejdsplads kan vi tilbyde:
- Stor selvstændighed i forhold til eksekvering af dine arbejdsopgaver
- Du bliver en del af en virksomhed i vækst, hvor du vil interagere med hele teamet lige fra Account managers til rekrutteringskonsulenter
- En virksomhed som engagerer sig i sine medarbejdere og deres udvikling.

Detta söker vi:

Vi er på udkig efter en kollega, som har et stort gå-på mod i forhold til at tage kontakt til virksomheder for at få etableret en kontakt. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med salg fra eksempelvis mødebooking, telefonsalg eller butik, og at du motiveres af at have kontakt med mange forskellige mennesker i løbet af dagen. Derudover ser vi gerne, at du:
- Har gode kommunikative evner både skriftligt og mundtligt
- Er udadvendt og god til at skabe relationer
- Taler flydende dansk
- Er viljestærk, selvkørende og initiativrig
- Er målrettet og disciplineret og interesseret i et job, hvor salgsresultater er vigtige

Du vil blive en del af teamet i København, som er centralt placeret ved N<�rreport station. Arbejdstiden placeres i tidsrummet fra mandag-fredag mellem kl. 8:00-17:00. Vi tilbyder dig en fast løn + provision. Ydermere vil du få salgstræning, så du føler dig godt rustet til opgaven, og du vil indgå i vores nordiske salgsorganisation.

Opstart vil være hurtigst muligt.

I forbindelse med rekrutteringsprocessen indhenter vi straffeattest og referencer. Du må desuden gerne tage de tests, der er tilgængelige på din StudentConsulting-profil. Vi afholder samtaler løbende, så søg allerede i dag!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID60097
Antal platser1 st
Publicerad2 aug 2022
Sista ansökningsdag-
OmfattningDeltid/Extra
UppdragstypIntern tjänst
VaraktighetTillsvidare
Startdatumtorsdag 01 september
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
YrkeskategoriFörsäljning

StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi søger næsten hele tiden nye kolleger, der vil bidrage til vores team, og der findes en masse forskellige udfordrende og interessante stillinger i vores virksomhed. Find din fremtid på www.studentconsulting.dk