Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Logistik / TransportLogistik / Transport Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Vikarer søges til opsætning af kontorpladser i Bagsværd!

For vores kunde MoveOn Partners søger vi nu medarbejdere til et projekt i Bagsværd.

Sök jobbet
Projektet er i første omgang:
D. 31/3 kl. 16.00-23.30
D. 1/4 kl. 08.00-18.00

men vi søger derudover tilkaldevikarer til projektet, hvor der fremadrettet vil være mulighed for flere lignende vagter.

MoveOn Partnes varetager flytning af kontorpladser for mange store virksomheder i Københavnsområdet, som enten skal flytte i nye lokaler eller skal flytte en afdeling til nyt område i virksomheden.

Opgaven består specifikt i, at man skal nedpakke kontorpladser og IT-udstyr på en lokation og efterfølgende sørge for at sætte kontorpladserne korrekt op på den ny lokation og derefter sørge for, at IT-udstyret er korrekt opsat samt fungerer. Et flyttefirma står for selve flytningen, så opgaven vil udelukkende være op- og nedpakning at kontorpladsen.

Du tilbydes en løn på 125 kr./t

Detta söker vi:

Vi forventer, at du er grundig, så du sørger for, at alle dele bliver pakket ned og opsat korrekt. Desuden forventer vi, at du er arbejdsom og kan få noget fra hånden. Der er også vigtigt, at du har en grundlæggende forståelse for, hvordan man sætter ledninger korrekt i computer og skærm. Derudover er det et krav at du taler og forstår dansk.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID69541
Antal platser9 st
Publicerad13 mar 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningDeltid/Extra
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet11 dagar - 3 mån
Startdatumfredag 31 mars
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. At arbejde ekstra i studietiden er en fantastisk mulighed for at skaffe arbejdsmarkedserfaring og gøre dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet, når du er færdig med studiet. For ikke at tale om det ekstra tilskud det giver till studiekassen. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk