Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Logistik / TransportLogistik / Transport Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Vil du supplere din indkomst med et ekstra job i oktober

Vi er i øjeblikket på udkig efter fleksibelt personale til at hjælpe vores kunde Gubi med praktiske opgaver i forbindelse med deres outlet-salg i oktober.

Sök jobbet
Gubi, er en internatinal designvirksomhed indenfor møbler og interiør. De skal afholde et stort outlet-salg i oktober og søger derfor personale til at hjælpe med at afvikle det.

Gubis Outlet holdes i Tap1 på Amager fra den 12 - 17. oktober. De har brug for pålidelige medarbejdere, der effektivt og omhyggeligt kan sikre den korrekte håndtering af varerne.

De første to dage (torsdag og fredag) vil du bl.a. skulle tømme varer ud af en containere, fjerne pap og folie fra varerne og håndtere affald. Jobbet kræver at du er på benene hele dagen, og der vil også være nogle løft af varer. Gubi vil stille alt nødvendigt værktøj og udstyr til rådighed. Om mandagen vil du pakke varerne sammen og læsse dem i containerne.

Der er ekstra stor efterspørgsel på medarbejdere torsdag, fredag og mandag, så du skal være til rådighed disse dage. Derudover har vi også brug for nogle enkelte medarbejdere til lørdag og søndag, som skal deltage i outlet-salget, hvor opgaverne vil være at hjælpe til hvor det er nødvendigt. Det kan f.eks. indebære opgaver som at folde papkasser, flytte varer til de rigtige steder, rydde op osv. Den første dag vil du få en ordentlig introduktion til arbejdsopgaverne, så du ved præcis, hvad der forventes og hvad du skal gøre.

Vagtplanen vil være som følger:

Torsdag den 12. kl. 7:00 - 17:00
Fredag den 13. kl. 7:00 - 17:00
Lørdag den 14. kl. 8:00 - 16:00 + tillæg
Søndag den 15. kl. 8:00 - 16:00 + tillæg
Mandag den 16. kl. 7:00 - 17:00

Detta söker vi:

Vi foretrækker, at du taler og forstår engelsk eller dansk på et forståeligt niveau, hvor du kan modtage instruktioner fra tilsynsførende, der vil være til stede på dagen. Vi leder efter dig, der trives med fysiske arbejdsopgaver og kan yde en indsats, hvor det er nødvendigt. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra et lignende job, men det er ikke et krav. Det forventes, at du er mødestabil og tager ansvar for de vagter, du bliver tildelt.

Vi tilbyder en timeløn på 155 kr., og du vil blive ansat som vikar på en kontrakt gennem StudentConsulting.

Lyder dette som noget for dig? Så søg jobbet gennem dette link og vedhæft dit CV, så kontakter vi dig, hvis du er det rigtige match!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID72257
Antal platser20 st
Publicerad25 aug 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningDeltid/Extra
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet11 dagar - 3 mån
Startdatumtorsdag 12 oktober
SommarjobbNej
ArbetstiderThursday, Friday and Monday 7 am - 5 pm
Lön155 kr pr hour
Körkortskrav-

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. At arbejde ekstra i studietiden er en fantastisk mulighed for at skaffe arbejdsmarkedserfaring og gøre dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet, når du er færdig med studiet. For ikke at tale om det ekstra tilskud det giver till studiekassen. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.com