Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till EkonomiEkonomi Navigera till KøgeKøge

Kreditorbogholder søges til Primagaz i Køge

Har du erfaring med bogføring, kontoafstemning og behandling af ind- og udbetalinger? Og har du lyst til at arbejde i en organisation, hvor der tænkes ud af boksen og samarbejdet er stærkt? Så er du måske Primagaz nye kreditorbogholder.

Sök jobbet
Som kreditorbogholder bliver du en del af en innovativt tænkende virksomhed, der er i fortsat vækst. Du vil få en travl og udfordrende hverdag med mange forskelligartede opgaver, som du skal håndtere selvstændigt men også i tæt samarbejde med dine kollegaer.

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER
De primære opgaver vil være klassiske opgaver som bogføring, kontoafstemninger, behandling af ind- og udbetalinger samt diverse ad hoc opgaver.

VI TILBYDER DIG
Din nye arbejdsplads vil være i flotte lokaler i Køge, 15 minutters gang fra Køge Nord station. Kommer du i bil, er der gode tilkørselsforhold og fri parkering. Du tilbydes en arbejdsplads i et uformelt miljø med meget imødekommende kollegaer.

Stillingen er en projektansættelse og du bliver her ansat som vikar gennem Studentconsulting i 2-3 måneder.

Arbejdstiden er 37 timer i ugen.

Detta söker vi:

DIN PROFIL

Som person er du analytisk og struktureret. Herudover ser vi gerne, at du har erfaring med bogholderi kreditor/debitor. Vi forventer, at du er vandt til at arbejde i Navision og Excel da dette vil indgå som en stor del af dit arbejde. Herudover er du pålidelig og stabil og tager altid det gode humør med dig på arbejde. At du er fleksibel og trives med at arbejde i et vækstorienteret miljø, hvor tempoet er højt, tager vi som en selvfølge.

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?
Så grib til tasterne og søg stillingen.

Vi ønsker stillingen besat snarest muligt og forventer at afholde samtaler løbende. Vi vil i forbindelse med en samtale indhente referencer og straffeattest.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Rekrutteringskonsulent Line Ladegaard på 60131334 eller line.ladegaard@studentconsulting.com

Vi ser frem til at høre fra dig!


Fakta om jobbet
Jobb-ID52470
Antal platser1 st
Publicerad14 feb 2020
Sista ansökningsdag7 dagar kvar
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet11 dagar - 3 mån
Startdatummåndag 24 februari
SommarjobbNej
ArbetstiderMandag - fredag 8-16. Overarbejde kan forekomme ved månedsluk.
Lön205 kr/t
Körkortskrav-
YrkeskategoriEkonomi

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk