Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Logistik / TransportLogistik / Transport Navigera till KoldingKolding

CE chauffør søges til Textilia i Kolding

Er du god til at køre lastbil, og kan du lide at tale med kunder? Textilia søger lige nu en servicemindet lastbilchauffør, som kan hjælpe med at få fragten sikkert hentet og bragt hos deres forskellige kunder.

Sök jobbet
På vegne af Textilias afdeling i Kolding søger vi lige nu en dygtig chauffør med CE bevis til at køre med håndklæder, dyner, puder mv. til Textilias forskellige kunder i bl.a. Esbjerg, Århus, Odense og Kolding. Fragten skal leveres til bl.a. hoteller, og du vil have det snavsede vasketøj med på tilbagevejen, som skal indbringes til Textilias vaskeri. I løbet af en dag vil der være et sted mellem 5-10 stops, og stillingen kræver derfor, at du er i god fysisk form, da du skal ud og ind af lastbilen en del gange i løbet af dagen, og desuden kommer til at bære, skubbe og trække en del. Idét at du repræsenterer Textilia ude hos kunderne, og da du som chauffør vil være en af kundens primære kontaktflader, er det meget vigtigt, at du er sevicemindet og kan lide at tale med mange forskellige kunder i løbet af dagen.

Du vil blive en del af en organisation med ordnede vilkår og en sund kultur, hvor medarbejdertrivsel vægtes meget højt. Det er vigtigt for Textilia, at medarbejderne føler sig værdsat og betydningsfulde i deres job. Desuden er det en virksomhed, hvor man hjælper hinanden og løfter i flok. Du vil få en grundig oplæring, og køre med en kollega de første uger, således at du føler dig fortrolig med arbejdsopgaverne, når du skal ud på egen hånd. Over sommeren er det Textilias højsæson, og der vil ofte være behov for, at man giver den en ekstra skalle og enkelte dage kan der være en time eller tos overarbejde.

Detta söker vi:

• Har CE bevis og har erfaring med at køre med anhænger
• Er i god fysisk form
• Er kundeorienteret og servicemindet
• Kan lide de kortere køreture med en del stops undervejs

Du vil blive ansat i et 3 måneders vikariat med henblik på fastansættelse derefter. Der er tale om en 37 timers stilling og arbejdstiden vil ligge mandag til fredag i tidsrummet 7-18. Da sommeren er Textilias højsæson må du som udgangspunkt ikke have planlagt ferie over sommeren. Du vil blive tilbudt en timeløn på 160 kr. i hht. til overenskomsten. Har du spørgsmål til stillingen kan du ringe direkte til transportleder, Louise Sloth, hos StudentConsulting 60 98 72 44.

Vi indhenter straffeattest og referencer i rekrutteringsprocessen. Vi læser ansøgningerne løbende og afslutter processen, når den rette person er fundet til jobbet, så skynd dig at send din ansøgning og dit CV allerede i dag.

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID76701
Antal platser1 st
Publicerad11 jun 2024
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet3-6 mån
Startdatummåndag 24 juni
SommarjobbNej
ArbetstiderMandag til fredag 7-15
Lön160 kr/timen
Körkortskrav-

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.com