Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Drift / UnderhållDrift / Underhåll Navigera till KoldingKolding

Vil du gerne arbejde som tilkaldevikar på et lager i Kolding?

På vegne af vores kunde i Kolding søger vi tilkaldevikarer til at hjælpe med sortering af pakker i den kommende tid.

Sök jobbet
Tiden lige nu er ekstra travl for lerveringsfirmaerne. Lageret i Kolding, som vi samarbejder med, har brug for ekstra hænder til at håndtere sorteringen af pakker og andre praktiske opgaver. Du vil blive ansat som vikar igennem StudentConsulting, og få tilbudt vagter den kommende periode.

Arbejdstiderne vil variere alt efter hvilket behov virksomheden oplever, og vil derfor egne sig godt som en eventuel supplerende indtægt.

Lønnen vil være 151,80,- i timen, og der vil være tillæg efter kl. 18:00 og i weekenden.

Detta söker vi:

Vi leder efter dig, som har et positiv mindset, når du går på arbejde og har det godt med rutineprægede arbejdsopgaver. Det er positivt, hvis du har tidligere erfaring i indenfor lager eller produktion. For at kunne arbejde hos vores kunde, kræver det at du kan medbringe dine egne sikkerhedssko.

Når vi har modtaget din ansøgning, vil vi kontakte dig telefonisk. Vi vil fortælle dig mere om dine muligheder via en telefonsamtale efterfulgt af et online interview.

I rekrutteringsprocessen indsamler vi straffeattest, referencer og opholdstilladelse samt ID.

Vi ser frem til at høre fra dig. Ansøg via linket og vedhæft dit CV. Bemærk, at vi ikke tager imod gæster på vores kontor uden en aftale.


Fakta om jobbet
Jobb-ID57456
Antal platser1 st
Publicerad3 maj 2021
Sista ansökningsdag-
OmfattningDeltid/Extra
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet3-6 mån
Startdatummåndag 10 maj
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
YrkeskategoriDrift / Underhåll

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. At arbejde ekstra i studietiden er en fantastisk mulighed for at skaffe arbejdsmarkedserfaring og gøre dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet, når du er færdig med studiet. For ikke at tale om det ekstra tilskud det giver till studiekassen. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk