Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Industri / ProduktionIndustri / Produktion Navigera till KristiansandKristiansand

Vil du produsere mekaniske kvalitetsprodukter på fabrikken hos KSMV?

Vi gir deg med interesse for faget og teknisk erfaringen utenfor produksjon med CNC-maskiner muligheten til å utdanne deg og opplæres til å kunne jobbe som CNC-operatør.

Sök jobbet
Er du allerede CNC-operatør og på utkik etter en ny og spennende jobb? Eller er du en med erfaring fra maskinering fra produksjon i fabrikk og ønsker utfordringen av å programmere og bygge verktøypakker i maskiner du selv skal kjøre? Eller kanskje du ikke har relevant erfaring, men har teknisk erfaring og interesse for faget? Ja, da er dette den perfekte jobben for deg!


Vi kan tilby:
En 100% fast stilling som CNC-operatør. Spennende oppgaver i et dynamisk og trivelig miljø med hyggelige kollegaer og gode muligheter for personlig utvikling. Samt konkurransedyktige betingelser. Vi kan tilby tilrettelegging for å ta fagbrev som voksen. Vi tilbyr også å ta veldig godt imot og veldig godt vare på vår nye medarbeider. Samt veldig god og nøye opplæring med tett oppfølging.


Arbeidsoppgavene:
- Programmering og betjening av CNC-maskiner
- Selvstendig og effektiv produksjon av kvalitetsprodukter
- Drift og vedlikehold på maskinen du opererer
- Jobbe med fremtidsrettede og moderne prosesser
- Være en del av et positivt, kunnskapsrikt og løsningsorientert team


I forbindelse med at KSMV vokser og har en stadig økende ordremengde så ser vi nå etter en ny CNC-operatører til stor dreiing og fresing. Du trenger ikke å ha fagbrev som CNC-operatør eller erfaring spesifikt fra akkurat denne type produksjon, da vi likevel kan tilby den riktige medarbeider muligheten til å skaffe seg denne erfaringen og kunnskapen som skal til hos oss.

Detta söker vi:

Kvalifikasjoner:
- Relevant fagbrev er en fordel, men ikke et krav
- Erfaring innenfor maskinering av CNC-maskiner
- Teknisk erfaring


Vi ser etter deg som:
- Er motivert
- Er selvstendig
- Er ryddig og nøyaktig
- Er løsningsorientert
- Er fleksibel i forhold til det å jobbe i skift
- Har noe erfaring fra å bruke digitale produksjonsmaskineri
- Er positiv og er en bidragsyter til et godt arbeidsmiljø

Nyckelord: CNC, CNC-maskiner, CNC-operatør, Kristiansand, Produksjon

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID70758
Antal platser1 st
Publicerad12 maj 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypRekrytering
VaraktighetTillsvidare
Startdatumtorsdag 01 juni
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-

Informasjon om arbeidsgiver: KSMV er en fremoverlent bedrift med kunnskapsrike ansatte som ivrer for å levere mekaniske tjenester med høy presisjon til verdensledende kunder. Bedriften har en spennende posisjon i et globalt marked, og har etablerte kundemiljøer blant annet i UK, Brasil og Houston. KSMV har en moderne utstyrspark og bygningsmasse i Søgne som rommer en betydelig maskin-portefølje, fabrikasjon, QC-avdeling med avansert CMM-utstyr, i tillegg til montering og testing. Fra oppstarten helt tilbake i 1918 har bedriften løst krevende oppdrag til mange ulike markeder, og har kunder i dag innfor blant annet subsea, industri, maritime, infrastruktur, fornybar energi og forsvar. Bedriften opplever økende etterspørsel og har en sterk ordrereserve som gjør at KSMV har et godt utgangspunkt for å videre investere og utvikle bedriften for fremtiden. Gjennom Otterlei Group har KSMV en solid industriell eier i ryggen som sikrer langsiktig strategisk utvikling