Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Logistik / TransportLogistik / Transport Navigera till LarvikLarvik

Vi søker varebilsjåfører til oppstart omgående i Larvik!

På vegne av vår kunde søker vi flere varebilsjåfører til en fysisk varebilsjåfør-stilling i Larvik!

Sök jobbet
Dette er et nordisk konsern som utvikler og leverer helhetlige løsninger innen post og logistikk, og bidrar til å sikrestille privatpersoner og bedrifter med post og pakker. Kunne du tenke deg å være med på reisen videre? Du vil få tilstrekkelig introduksjon, opplæring og veiledning i jobben. Du vil i tillegg tilegne deg verdifull erfaring fra en ledende aktør innen distribusjon og varelevering.

Dine sentrale arbeidsoppgaver vil være
• lasting av varer på egen bil
• utkjøring av kjøkken og møbler til kunde, samt bære dette ut av bil og inn
• kundebehandling, og vedlikehold og klargjøring av utstyr

Oppstart er mandag 17.juni og vil vare ut august måned i første omgang. Dette er en heltidsstilling med arbeidstider primært kl 09.00-19.00 fire dager i uken. Det er ikke jobb i helger. Du vil bli ansatt hos StudentConsulting og jobbe hos vår kunde.

Detta söker vi:

Du har førerkortklasse B og følgende kvalifikasjoner:
• plettfri vandel, det må søkes politiattest
• gode kommunikasjonsevner på skandinavisk språk
• relevant erfaring
• hatt førerkortet i minimum 2 år
• komfortabel med fysisk krevende arbeid

Det er i tillegg ønskelig at du er er nøyaktig og sikkerhetsbevisst med et øye for kvalitet, åpen, ærlig og bidrar positivt til arbeidsmiljø og utvikling. Samtidig er du en pålitelig sjåfør og i god fysisk form da dette kan være en svært hektisk og noe tyngre jobb.

Høres dette interessant ut? Søk i dag! Vi tar kontakt og intervjuer aktuelle kandidater fortløpende.

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID76703
Antal platser2 st
Publicerad11 jun 2024
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet11 dagar - 3 mån
Startdatummåndag 17 juni
SommarjobbJa
Arbetstider-
Lön-
KörkortskravB

StudentConsulting er et av Skandinavias største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskap med fokus på kandidater i starten av sin karriere. Takket være et stort nettverk og lang erfaring har vibesatt over 20 000 stillinger det siste året. Vi tilbyr interessante og utfordrende stillinger innen områder som IT, finans, økonomi, administrasjon, kundeservice, HR, markedsføring, salg, industri, produksjon, logistikk og transport. Finn fremtiden din på www.studentconsulting.com