Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Logistik / TransportLogistik / Transport Navigera till LillehammerLillehammer

Er du Swix sin nye lagermedarbeider?

På vegne av vår kunde, Swix, er vi nå på utkikk etter lagermedarbeidere til deres lager i Lillehammer. Er du nøyaktig, effektiv og fokusert? Da kan det være nettopp deg vi er på utkikk etter!

Sök jobbet
Vår kunde tilbyr:
- Lagererfaring hos en anerkjent og internasjonal aktør
- Et godt og variert arbeidsmiljø
- Konkurransedyktig lønn
- God opplæring

Du vil bli satt på en to-skiftsordning, der du jobber en uke mandag - fredag kl. 06.00-14.00, og en uke mandag - torsdag kl. 14-23:15.

Dette er et oppdrag som har oppstart i midten av august, og vil vare ut november i første omgang. Da Swix driver med klær og utstyr relatert til vintersesongen, vil lengden på oppdraget også bli påvirket av dette, og oppdragslengden kan bli ut januar. Vi er derfor på utkikk etter noen som har mulighet til å jobbe ut januar om det skulle bli behov.

Arbeidsoppgaver:
- Plukk og pakk
- Truckkjøring kan forekomme om du innehar truckførerbevis T2
- Forefallende lagerarbeid

Detta söker vi:

- Truckførerbevis T2 er en fordel, men ikke et krav
- Lagererfaring er en fordel
- Nøyaktig og strukturert
- Effektiv og fokusert
- Omgjengelig og motivert
- God fysisk helse da det er tungt arbeid og hardt underlag


Du vil bli ansatt gjennom StudentConsulting og utleid til vår kunde. Vi intervjuer aktuelle kandidater fortløpende, så søk allerede i dag!


Fakta om jobbet
Jobb-ID49603
Antal platser3 st
Publicerad17 jul 2019
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-

Eventyret om SWIX startet med en uheldig svenske på dårlige ski. På 1940-tallet ledet Børje Gabrielsson Sveriges største legemiddelfirma, AB Astra. Han elsket å gå på langrenn, men irriterte seg over bakglatte ski med dårlig glid på ulikt føre. Han etterlyste derfor en vitenskapelig utprøvd skismøring som kunne takle slike utfordringer. Du kjenner følelsen. Vinden blåser gjennom tretoppene. Det knitrer i småsteinene når du løper innover. Men du nyter det. Elsker å trene ute. Uansett forhold. Underlag. Vær. Årstid. I over 70 år har vi jobbet for å skape de aller beste produktene for deg som er glad i å trene og prestere ute. Alt for at du skal mestre naturen, men også for at du skal se bra ut når du gjør det. - INSPIRERT AV DRØMMER.