Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till ITIT Navigera till Lyngby-TaarbækLyngby-Taarbæk

IT-udvikler søges til attraktiv virksomhed

Har du erfaring med C# eller Java? Brænder du for IT-udvikling, og ønsker du at blive en del af en velkendt og banebrydende virksomhed? Så er denne stilling nok noget for dig!

Sök jobbet
Vi søger lige nu en IT-udvikler, der skal arbejde med opgaver inden for udvikling af web-services. Du vil blive ansat som konsulent hos en IT-konsulentvirksomhed, og vil udføre opgaver inden for IT-udvikling i en af Danmarks førende banker. Her er der stort fokus på kunder, digitalisering, gode arbejdsforhold og socialt sammenhold.

Detta söker vi:

For at lykkedes i stillingen er det vigtigt, at du har en evne til at arbejde agilt, herunder at du er fleksibel og omstillingsparat. Desuden er du ansvarsbevidst og kompromissøgende, og kan samarbejde konstruktivt med andre for at opnå mål og løse problemer. Derudover bør du kunne se dig selv i følgende:
- Du har erfaring med C, C# eller Java.
- Det er en fordel hvis du har kendskab til mainframe.
- Du har gode analytiske evner.
- Du har en uddannelse inden for IT eller lignende relevant område.
- Du kan flydende dansk og kan kommunikere på engelsk.


Praktiske informationer:
Du vil blive ansat som konsulent hos en IT-konsulentvirksomhed og udfører arbejdsopgaver som IT-udvikler hos en af de største banker i Danmark. Lønnen fastsættes efter kvalifikationer.

Hvis du er nysgerrig på stillingen og har lyst til at blive en del af en attraktiv virksomhed med gode udviklingsmuligheder, så send dit CV og ansøgning med det samme. Vi leder efter en, der kan starte i starten af 2024 eller før, og indkalder derfor løbende ind til samtaler.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte rekrutteringsansvarlige Monika Thomsen på monika.thomsen@studentconsulting.com eller Emma Jepsen på emma.jepsen@studentconsulting.com.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID73341
Antal platser1 st
Publicerad8 nov 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypRekrytering
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
ArbetstiderAlm. kontortid
LönEfter kvalifikationer
Körkortskrav-
YrkeskategoriIT

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.com