Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till FörsäljningFörsäljning Navigera till Lyngby-TaarbækLyngby-Taarbæk

Payment Senior Sales Executive/Account Manager til NORTH

NORTH - Financial Procurement søger en ambitiøs, resultatorienteret salgsprofil, der har lyst til at udfordre de normale standarder inden for betalingsmarkedet, præge egne opgaver og få stor faglig og personlig udvikling i en virksomhed i vækst.

Sök jobbet
Om jobbet
Som Payment Senior Sales Executive hos NORTH - Financial Procurement bliver du en del af et stærkt salgsteam, der sikrer uvildig finansiel rådgivning af betalingsløsninger og betalingstyper til mellemstore og store virksomheder.

Vi har over de seneste 5 år rådgivet +150 mellemstore og store virksomheder og har i dag en markedsledende position på det danske marked med masser af potentiale for yderligere vækst. Vi har mange referencecases fra store anerkendte virksomheder, som kan hjælpe dig i dit salgspitch.

Dine arbejdsopgaver
Som Payment Senior Sales Executive vil dine primære arbejdsopgaver bestå af følgende:
• Være akkvisitiv over for nye kundeemner i form af mellemstore og store virksomheder samt samarbejde med kollegaer i andre af NORTHs forretningsområder omkring kundeemner.
• Sikre hensigtsmæssig overlevering af kundesager til projektledere, der foretager projektledelse og optimering af løsninger og priser.
• Afholde og booke møder via henvisninger fra kolleger i andre NORTH forretningsområder samt henvisninger fra øvrige samarbejdspartnere.
• NORTH har et presales team, som bidrager med at få booket møder til dig samtidigt med, at du selv er akkvisitiv over for dit netværk af mulige kundeemner.
• Forberedelse af salgsvinkler forud for kundemøder, som en analytikerkollega hjælper dig med.
Du får stor indflydelse på egne arbejdsopgaver og vil opleve, at din indsats giver synlige resultater. Du bliver en del af et yderst ambitiøst team, der drives af udvikling og forandring til fordel for vores kunder.

Du vil opleve store frihedsgrader og arbejde med support fra analytikerne, der assisterer på dine cases. Desuden vil der være masser af sparring internt, hvilket vægtes meget højt på tværs af teamet.

Dit salgspitch og din rådgivning vil være med udgangspunkt i at opnå de bedste individuelle løsninger for vores kunder, hvorfor du løbende vil have sparring med projektledere, der har en dybere indsigt i markedet.

Detta söker vi:

Kvalifikationer
Den ideelle kandidat:
• Har arbejdet med rådgivning, projektsalg, B2B-salg og har minimum 3 års salgserfaring.
• Har arbejdet med og rådgivet mellemstore virksomheder i +3 år hos f.eks. en betalingsaktør, konsulent-/ eller it-virksomhed eller lign.
• Du har med fordel en finansiel uddannelse
• Har minimum 8 års erhvervserfaring.

Det er essentielt, at du er selvmotiverende og arbejder selvstændigt og struktureret, idet du får ansvaret for din egen dagligdag, som NORTH naturligvis skaber de bedst mulige rammer for.

Om NORTH
NORTH har en uformel omgangstone, arbejder dynamisk og med høj faglighed. Du bliver en del af en virksomhed i vækst med over 175 medarbejder, der har bevist, at der er et marked for uvildig finansiel rådgivning til mellemstore og store virksomheder.

Din dagligdag vil være afvekslende, udfordrende og lærerig. Dette medvirker til, at du hurtigt udvikler dine faglige kompetencer. NORTH er en resultatorienteret virksomhed, der ønsker, at virksomhedens succes skal komme alle til gode. De holder til i nyrenoverede lokaler centralt i Lyngby tæt på Lyngby station.
NORTH tilbyder en attraktiv lønpakke herunder med incitamentsprogram via bonusordning, dertil pension, sundhedsforsikring m.m.

Læs mere om NORTH på https://northrisk.dk/finans/betalingslosninger/

Praktisk information
Stillingen er fuldtid. Opstartsdatoen sættes, når vi finder den rette kandidat.

Rekrutteringsprocessen varetages af StudentConsulting, og har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte rekrutteringskonsulent, Anne-Maja Kobbelgård:
anne-maja.kobbelgard@studentconsulting.com

Samtaler afholdes løbende, så send dit motiverede CV med det samme – vi glæder os til at høre fra dig!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID69413
Antal platser1 st
Publicerad7 mar 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypRekrytering
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
ArbetstiderAlm. kontoråbningstid
LönAfhænger af kvalifikationer
Körkortskrav-
YrkeskategoriFörsäljning

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk