Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till EkonomiEkonomi Navigera till Lyngby-TaarbækLyngby-Taarbæk

Regnskabsassistent til NORTH Risk i Lyngby

Er du på udkig efter et spændende og alsidigt job som regnskabsassistent i virksomhed på en fantastisk vækstrejse?Trives du godt med at have ansvaret for finansbogføring i flere virksomheder? Så se med her!

Sök jobbet
Vi søger en proaktiv og selvstændig regnskabsassistent, som trives med at have det fulde ansvar for bogføring og afstemning af flere virksomheder. Du kan forvente en afvekslende hverdag med kontakt til mange interne stakeholders og tæt samarbejde med den øvrige finansafdeling.

Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte
- Finansbogføring herunder anlæg, moms, lønsum m.m.
- Debitor/kreditor styring
- Håndtering/bogføring af kundeindbetalinger
- Rykkerprocedurer
- Betalingsstyring
- Udarbejdelse af afstemningsmapper
- Måneds- og årsafslutninger
- Løbende afstemninger af bank

Stillingen kan tilpasses din profil og hensigten er, at du på sigt skal have ansvaret for egne arbejdsopgaver.

Detta söker vi:

Vi ser gerne, at du har erfaring fra forsikringsbranchen, alternativt fra pensionsbranchen. Det er vigtigt at du er proaktiv, samt nysgerrig på at udvikle din faglighed yderligere. Derudover er kendskab til Business Central en fordel.

Vi ønsker os konkret, at du:
- har arbejdet minimum 5 år i en lignende stilling
- har afsluttet en uddannelse indenfor økonomi og bogholderi
- har erfaring fra forsikrikrings- eller pensionsbranchen
- er proaktiv og god til at planlægge egne opgaver
- er god til samarbejde på tværs af organisationen og fagområder
For at sikre, at du vil trives i denne rolle, er det vigtigt, at du arbejder struktureret og resultatorienteret. Du leverer høj kvalitet og er god til at spotte, hvis der er fejl.

Om at arbejde for NORTH
NORTH er en ung virksomhed, der er har samlet det bedste indenfor finansiel rådgivning. De er på en vækstrejse og stemningen er fuld af forventning samtidig med, at de har dybe rødder i branchen. De er en god blanding af unge og erfarne medarbejdere, hvor flere har været beskæftiget med deres område i årtier. Som deres nye kollega, får du derfor god mulighed for sparring med nogle af de dygtigste på området.

Du bliver tilbudt et spændende fast job i et dynamisk arbejdsmiljø, som er fagligt udfordrende, en høj grad af selvstændighed, mulighed for hjemmearbejde og fleksible arbejdstider. De tilbyder attraktive personaleforhold, herunder en god pensionsordning, sundheds- og tandforsikring, frugt- og frokostordning, samt og andre fordelagtige personalegoder.

Praktisk information
Stillingen er fuldtid og din lønramme sættes efter dine kvalifikationer. Der ønskes opstart hurtigst muligt, men vi venter selvfølgelig også på den rette kandidat.

Ansøgninger behandles løbende, hvorfor stillingen vil være åben, indtil den rette kandidat er fundet. Du bedes derfor sende dit motiverede CV hurtigst muligt.

Rekrutteringsprocessen varetages af StudentConsulting, og har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte rekrutteringskonsulent Monika Thomsen på Monika.thomsen@studentconsulting.com

Vi ser frem til at høre fra dig!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID70800
Antal platser1 st
Publicerad15 maj 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypRekrytering
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
ArbetstiderAlmindelig kontortid
LönUd fra kvalifikationer
Körkortskrav-
YrkeskategoriEkonomi

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.com