Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till FörsäljningFörsäljning Navigera till Lyngby-TaarbækLyngby-Taarbæk

Trainee til salg og handel søges hos Seamaid

Leder du efter en lønnet praktikplads inden for handel og salg? Er du netop blevet færdig med en gymnasial handelsuddannelse, er i gang med sabbatår eller under videregående uddannelse?

Sök jobbet
Er du ambitiøs og har lyst til at kickstarte din karriere med en toårig kontrakt i en international import- og distributionsvirksomhed?

Søg nu og bliv salgs- og tradingtrainee i Seamaid i Lundtofte. Stillingen er enten fuldtid eller kan kombineres med studie og studiepraktik.

Om jobbet

Seamaid er en dynamisk virksomhed, som beskæftiger sig med international import og distribution af fødevarer fra Asien. Det indebærer fx salg og indkøb fra og til større og mindre produktionsvirksomheder, distributionsvirksomheder, detail- og HORECA-sektoren. Vores klare mål er, at du med tiden skal kunne stå på egne ben og have ansvaret for din egen kundeportefølje i enten ind- eller udland.

Som trainee hos Seamaid vil du i løbet af et 2-årigt forløb gennemgå en grundig oplæring i handel- og shippingopgaver. Du vil blive en del af en lille virksomhed bestående af tre, som arbejder tæt sammen og sørger for en god onboardingproces.

De første 6 måneder af dit forløb vil der være fokus på oplæring og forståelse af forretningsgangen hos Seamaid. Du vil komme til at arbejde med fakturering, shipping, logistik, ordrebehandling, salg, forhandling af transportpriser og foreliggende ad hoc-opgaver. Når det basale er på plads, vil du blive introduceret til nogle af Seamaids mange kunder og leverandører. Efter aftale med din mentor vil du hurtigt herefter opbygge ansvaret for din egen kundeportefølje.Vi kan tilbyde dig

- Et selvstændigt og udfordrende job.

- En toårig kontrakt med mulighed for forlængelse. Ansættelsen kan kombineres med studie og studiepraktik.

- Mulighed for at dygtiggøre dig inden for international handel.

- En plads i et stærkt team med et uformelt og dynamisk arbejdsmiljø i et ungt team med højt til loftet.

- Mulighed for efteruddannelse, hvor det findes relevant.

- Gode medarbejderforhold i form af fitnessrum, madordning og sundhedsforsikring.

Detta söker vi:

Kvalifikationer

- Du behersker dansk og engelsk skriftligt og mundtligt. Du skal desuden kunne forstå svensk til husbehov.

- Du er færdig med en gymnasial handelsuddannelse, er i gang med sabbatår eller en uddannelse som fx handelsøkonom eller lign.

- Du har flair for tal og let hovedregning.

- Erfaring med kunderelationer er en fordel.

- Kørekort er et krav

Du er udadvendt og serviceminded og ikke bange for at hjælpe til, hvor der er behov. Du er god til at samarbejde, dygtig til at fokusere og kan arbejde selvstændigt. Du er ambitiøs og tager initiativ til at præge din egen arbejdsdag. Du har en naturlig flair og interesse for handel og for at danne relationer.Praktisk information

Stillingen er fuldtid eller kan kombineres med studie/studiepraktik.

Seamaid er et søsterselskab til Wing foods A/S og de arbejder under samme tag i en erhvervsvilla i Lyngby.

Opstart hurtigst muligt eller efter aftale med den rette kandidat.

Rekrutteringsprocessen varetages af StudentConsulting. Send dit motiverede CV sammen med karakterbevis via opslaget på StudentConsultings hjemmeside.

For yderligere spørgsmål kontakt rekrutteringskonsulent, Tobias Petersen, på tobias.petersen@studentconulting.com

Vi glæder os til at høre fra dig!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID70715
Antal platser1 st
Publicerad10 maj 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypRekrytering
Varaktighet6 mån eller längre
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
KörkortskravB
YrkeskategoriFörsäljning

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.com