Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till AdministrationAdministration Navigera till MalmöMalmö

Svensktalande & Norsktalende säljkonsulter för Verisure B2C

I forbindelse med samarbeidet mellom Teleperformance Danmark og Verisure, leter vi etter norsktalende & svensktalende salgstalenter for Verisures B2C salgsteam.

Sök jobbet
Som salgskonsulent hos Teleperformance er det din jobb å selge og fokusere på det som trengs for å skape både oppsalg og mersalg av høy kvalitet. Hvis du liker å snakke og selge over telefon og jobbe i et vinnerteam - så har du funnet det rette stedet her hos oss!

Verisures salgsteam jobber i et konkurransedyktig miljø i en variert hverdag med høyt humør.
Jobben som salgskonsulent for Verisure inkluderer B2C salg og rådgivning til nye kunder. Du er i kontakt med potensielle kunder på daglig basis, du avdekker deres behov og tilbyr de beste alarm- og sikkerhetsløsningene på markedet.

Startdato: 3. augusti 2020
Arbeidstid: Hverdager mellom 10.00 – 18.00
Stillingen er en fast ansettelse på 37 timer per uke
Sted: Business Center Øresund, nær Femøren Metro stasjon, København

Detta söker vi:

Du er personen vi leter etter hvis du:
• har et høyt energinivå
• er målrettet og resultatorientert, med sterk tro på egne evner
• er et konkurransemenneske som gjerne vil være nr. 1 i teamet, men du vil også gjerne utvikle deg
• har et stort pågangsmot og mister ikke motivasjonen av et nei
• har kontroll på salgsteknikkene dine
• snakker og skriver flytende norsk eller svensk
• er utadvendt og har gode kommunikasjonsevner både muntlig og skriftlig

Du må ha minimum 4 måneders oppsøkende salgserfaring, og det er viktig at du hver dag er forberedt på å gjøre ditt beste for kundene dine, i et konkurransedyktig miljø.
Erfaring med salg av alarmløsninger er en stor fordel, men ikke et krav.

Teleperformance tilbyr
Teleperformance sørger for at du får den opplæring og utdanning du trenger, slik at du hele tiden utvikler deg og skaper suksess i jobben din. Dette betyr at du jobber tett med ledelsen, kolleger og samarbeidspartnere i Teleperformance, hvor dere er i løpende dialog om hvordan du kan utvikle deg.

Teleperformance tror at glade og fornøyde ansatte gir de beste resultatene. Derfor fokuserer Teleperformance sterkt på en god og motiverende arbeidskultur, der det er rom for mangfold og hvor vi jobber sammen på kryss og tvers.

Tonen i Teleperformance er uformell, og du vil oppdage at du raskt kan gjøre en forskjell og sette ditt individuelle preg på arbeidet og fellesskapet.
Du får en arbeidsplass som investerer i din profesjonelle og personlige utvikling. Du får mange verktøy og ferdigheter som du kan bruke i din fremtidige karriere. Det finnes også andre karrieremuligheter, både nasjonalt og internasjonalt.

Frynsegoder
Hos Teleperformance tilbyr vi deg en rekke ytelser, som pensjonsordning, gratis ‘sundhedssikring’, kantineordning fra Meyers kantine og selvfølgelig er det alltid gratis frukt og kaffe du kan forsyne deg av.

Søknad
Interessert? Søk gjennom lenken, vi holder samtaler og ansetter fortløpende.


Fakta om jobbet
Jobb-ID52092
Antal platser4 st
Publicerad16 jun 2020
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet11 dagar - 3 mån
Startdatummåndag 02 mars
SommarjobbNej
ArbetstiderHverdager mellom 10.00 – 18.00
Lön125 DKK /165 NOK /175 SEK + bonus
Körkortskrav-
YrkeskategoriAdministration

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se