Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Logistik / TransportLogistik / Transport Navigera till MossMoss

Kan du tenke deg en sjåførstilling i Oslo?

StudentConsulting søker nå på vegne av kunde selvgående, arbeidsomme og fleksible sjåfører. Du har sjåførkort klasse C og kan tenke deg en jobb med komprimatorbil.

Sök jobbet
Vår kunde kan tilby:
- Fast ansettelse
- Godt arbeidsutstyr
- Godt arbeidsmiljø med engasjerte medarbeidere

Vi ser etter deg som er en dyktig og selvstendig lastebilsjåfør som vil ha ansvar for å kjøre komprimatorbil. Det er et krav med førerkort i klasse C.

Arbeidsoppgaver:
- Hente avfall hos næringsvirksomheter
- Håndtering og sikring av last
- Kundeservice
- Vedlikehold og klargjøring av utstyr

Du kommer til å være ansatt hos StudentConsulting Norge AS og jobbe som konsulent på plass hos vår kunde. Oppdragsperioden starter så snart vi har funnet riktig kandidat. Du kommer til å arbeide heltid og kjøre faste ruter. Arbeidet kommer til å være på dagtid hvor du jobber turnus mandag - torsdag eller tirsdag - fredag.

Detta söker vi:

Kvalifikasjoner:
- Førerkort klasse C
- Digitalt sjåførkort
- Gyldig YSK
- Kommunisere på skandinavisk
- Erfaring av kranbil er en fordel
- Tilgang til egen bil er en fordelaktig, men ikke et krav

Personlige egenskaper:
- Ansvars- og kvalitetsbevisst
- Selvstendig og pliktoppfyllende

Høres dette interessant ut? Vi behandler søknader og inviterer kandidater til intervju fortløpende, så grip sjansen og søk allerede i dag!


Fakta om jobbet
Jobb-ID51035
Antal platser1 st
Publicerad10 dec 2019
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet3-6 mån
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
KörkortskravC
OrtMoss

StudentConsulting er et av Skandinavias største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskap med fokus på kandidater i starten av sin karriere. Takket være et stort nettverk og lang erfaring har vi rekruttert over 11 000 personer det siste året. Vi tilbyr interessante og utfordrende stillinger innen områder som IT, finans, økonomi, administrasjon, kundeservice, HR, markedsføring, salg, industri, produksjon, logistikk og transport. Finn fremtiden din på www.studentconsulting.no