Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till AdministrationAdministration Navigera till NittedalNittedal

Brenner du for HMS og vil jobbe i et anerkjent selskap?

På vegne av vår kunde, Anora, ser vi nå etter en HMS-koordinator til deres aktiviteter på Hagan. Er du strukturert og trives med en selvstendig hverdag? Da kan det være deg vi ser etter!

Sök jobbet
Anora er en ledende norsk og nordisk brennevinsaktør med selskaper i Danmark, Sverige, Finland, Tyskland og Baltikum. Selskapet har et sterkt fokus på bærekraft, og har gjennom mange tiår utviklet og solgt kjente norske og nordiske brennevinsmerker til Vinmonopolet, taxfree og Horeca i Norge. Anora Group ble dannet i 2021 som et resultat av sammenslåingen av norske Arcus Group og finske Altia. Anora har kontorer i hver av de nordiske hovedbyene.

Vi kan tilby:
Høres det spennende ut å jobbe hos oss? Dette er en stilling som gir deg muligheter og ansvar. Et arbeidsmiljø som utfordrer og forplikter, og er preget av godt humør. Vi holder til i nye og moderne lokaler på Gjelleråsen, 20 minutter fra Oslo sentrum. Betingelsene vil være konkurransedyktige, med gode velferdsordninger som gratis parkering, subsidiert kantine, moderne treningsrom og ekstra feriedager.

Arbeidsoppgaver:
Arbeidsoppgaver knytter seg til fagområdene HMS og Industrivern.
- Bidra til kvalitet, sikkerhet og effektivitet i HMS-arbeidet
- Drive risikovurderinger og etablere gode rutiner for gjennomføring av disse for drift
- Drifte industrivernet, i samarbeid med eksterne nødetater og kursholdere
- Sikre rett bruk av rutiner og dokumentasjon
- Planlegge og arrangere øvelser og kurs
- Ivareta oppfølging av avvik

I denne rollen vil du forholde deg til Facility Management i Arcus Gruppen som innehar et ansvar for anlegget på Gjelleråsen. Du vil jobbe med ledere i flere av våre bedrifter, blant annet Arcus Norway og Vectura. Stillingen handler i stor grad om systematikk og dokumentasjon. Arbeidstider vil være mandager-fredager kl. 08:00-16:00. Dette er i første omgang et vikariat med et års varighet. For riktig kandidat er oppstart snarest.

Detta söker vi:

Ønskede kvalifikasjoner:
- Du har erfaring med håndtering av HMS og risikovurderinger
- Du har erfaring innen industri/logistikk
- Kjennskap til EX(ATEX) og ADR er en fordel
- Du har jobbet med og har kjennskap til industrivern

Personlige kvalifikasjoner:
- Du er strukturert og systematisk
- Du er selvstendig og ansvarsfull
- Du har god gjennomføringsevne og sterk drivkraft
- Du trives med å være operativ for å sikre gjennomføring i driftsorganisasjonene

Du vil bli ansatt i StudentConsulting og leid ut til vår kunde. Vi vurderer aktuelle søkere fortløpende, så send inn din søknad i dag!

Nyckelord: HMS, Administrasjon, Kontor, Industri, Koordinator

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID76706
Antal platser1 st
Publicerad11 jun 2024
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
YrkeskategoriAdministration

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com