Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Logistik / TransportLogistik / Transport Navigera till OdenseOdense

Bliv en del af julesæsonens lagerarbejde i Odense SV

Er du klar til at træde ind i en spændende verden af logistik og lagerarbejde hos Harald Nyborg? Vi søger dedikerede lagermedarbejdere til vores team, der sørger for at plukke og pakke produkter med omhu.

Sök jobbet
Harald Nyborg søger engagerede og energiske medarbejdere. Du bliver en del af en mangfoldig arbejdsplads, hvor medarbejdernes trivsel vægtes højt!

Harald Nyborg søger både til deres centrallager og webshoplager. Centrallageret håndterer varer der skal ud til butikkerne, mens webshoplageret håndterer varer der skal direkte ud til kunderne, der har bestilt varer online. Opgaverne på de to afdelinger er ens.

Det vi tilbyder:
- En dynamisk og samarbejdsorienteret arbejdsplads
- Støttende kollegaer og en positiv arbejdsatmosfære

Arbejdsopgaverne afhænger af den afdeling, du arbejder i, men du skal være forberedt på følgende opgaver:
- Pluk enten med el-hest eller el-vogn
- Pakning af varer i kasser til forsendelse
- Tømning af containere
- Diverse ad hoc-arbejde
- Opretholde en ren og organiseret arbejdsplads

Detta söker vi:

Erfaring med lagerarbejde er ikke afgørende, men det er en fordel, hvis du er vant til at være på fødderne hele dagen og trives med fysisk aktivt arbejde.

Derudover forventer vi, at du:
- Altid har en positiv attitude og kan bevare motivationen høj!
- Er pålidelig og dedikeret
- Har øje for detaljer
- Kan kommunikere og forstå dansk på et rimeligt niveau

Beliggenhed:
Odense SV

Arbejdstiderne vil være i tidsrummet mandag-tirsdag 07-16:45, onsdag-torsdag 07-15:30 og fredag 07-14:30. Du bliver tilbudt en løn på 127,88 kr/timen + 7% fritvalg, hvilket giver en timeløn på totalt 136,83 kr.

Dette er en deltidsstilling, derfor kan vagterne variere fra 2-5 vagter om ugen.

Du vil blive ansat som vikar gennem StudentConsulting. Hvis dette lyder som noget for dig, så ansøg via linket!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID73276
Antal platser5 st
Publicerad3 nov 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningDeltid/Extra
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet3-6 mån
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. At arbejde ekstra i studietiden er en fantastisk mulighed for at skaffe arbejdsmarkedserfaring og gøre dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet, når du er færdig med studiet. For ikke at tale om det ekstra tilskud det giver till studiekassen. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.com