Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Logistik / TransportLogistik / Transport Navigera till OdenseOdense

Bliv en del af vores hold til julesæsonen som lagermedarbejdere i Fraugde

Er du klar til at bidrage til vores dygtige team hos Harald Nyborg? Vi søger dedikerede lagermedarbejdere, der værdsætter kvalitet. Så hvis du leder efter et deltidsjob og vil have erfaring inden for et lager, skal du læse med her.

Sök jobbet
Harald Nyborg søger engagerede og energiske medarbejdere, der drømmer om at arbejde med lageropgaver. Du bliver en del af en mangfoldig arbejdsplads, hvor medarbejdertrivslen vægtes højt!

Arbejdsopgaverne afhænger af hvilken afdeling du arbejder i, men du skal være forberedt på følgende opgaver:
- Pluk og pak
- Pakning af varer i kasser til forsendelse
- Tømning af containere
- Diverse ad hoc-arbejde
- Venlige kollegaer og en positiv arbejdsatmosfære

I afdelingen skal du plukke varer ved hjælp af el-hest, hvor du skal køre rundt til de rette reoler. Det er ikke et krav, at du tidligere har kørt på el-hest, men naturligvis en fordel.

Detta söker vi:

Det er ikke afgørende, om du har erfaring med lagerarbejde. Dog er det et stort plus, hvis du er vant til at være på fødderne hele dagen og trives med fysisk aktivt arbejde.

Vi søger personer, der:
- Altid har en positiv attitude og kan holde motivationen højt!
- Er en stabil medarbejder, der møder til tiden
- Kan kommunikere og forstå dansk på et rimeligt niveau

Sæsonmulighed:
Dette er en midlertidig stilling, der giver dig mulighed for at være en del af vores team i en spændende periode.

Praktisk information:
Arbejdstiderne vil primært være mandag, tirsdag og fredag fra klokken 07-15. Du bliver tilbudt en løn på 127,88 kr/timen + 7% fritvalg, hvilket giver en timeløn på totalt 136,83 kr.

Dette er en deltidsstilling, derfor kan vagterne variere fra 2-5 vagter om ugen.

Du bliver ansat i en vikarstilling gennem StudentConsulting. I forbindelse med rekrutteringsprocessen indsamler vi referencer og straffeattest.

Hvis dette lyder som noget for dig, så ansøg via linket!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID73275
Antal platser5 st
Publicerad3 nov 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningDeltid/Extra
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet3-6 mån
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. At arbejde ekstra i studietiden er en fantastisk mulighed for at skaffe arbejdsmarkedserfaring og gøre dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet, når du er færdig med studiet. For ikke at tale om det ekstra tilskud det giver till studiekassen. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.com