Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Logistik / TransportLogistik / Transport Navigera till OdenseOdense

Lagermedarbejdere søges til containertømning i Hudevad!

Leder du efter et fleksibelt deltidsjob? Harald Nyborg søger lagermedarbejdere til tømning af containere. Vil du med på holdet? Så læs mere og ansøg allerede i dag!

Sök jobbet
Harald Nyborg i Hudevad/Årslev søger nu medarbejdere til løbende opstart efter behov. Det er en fordel hvis du bor tæt på lageret, eller har egen bil.

Detta söker vi:

Krav til dine færdigheder:
• Gå-på-mod og viljen til altid at yde dit bedste
• Har en god fysisk form
• Taler og forstår dansk på et rimeligt niveau

Praktiske informationer:
Arbejdstiderne ligger i tidsrummet mandag-fredag fra klokken 07-14:45, og antal af vagter varierer fra uge til uge efter behov. Lønnen er 127,88 kr/timen + 9% fritvalg, hvilket giver en samlet timeløn på 139,39kr.

Du bliver ansat i en vikarstilling gennem StudentConsulting. I forbindelse med rekrutteringsprocessen indsamler vi referencer og straffeattest.

Hvis dette lyder som noget for dig, så ansøg via linket. Vi ser frem til at høre fra dig!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID76647
Antal platser5 st
Publicerad7 jun 2024
Sista ansökningsdag-
OmfattningDeltid/Extra
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet3-6 mån
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. At arbejde ekstra i studietiden er en fantastisk mulighed for at skaffe arbejdsmarkedserfaring og gøre dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet, når du er færdig med studiet. For ikke at tale om det ekstra tilskud det giver till studiekassen. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.com