Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Logistik / TransportLogistik / Transport Navigera till OdenseOdense

Lagermedarbejdere til pluk og pak i Odense SV

Leder du efter et deltidsjob med fordele? På vegne af Harald Nyborg i Odense SV søger friske lagermedarbejdere til pluk og pak og tømning af containere. Vil du med på holdet? Så læs mere og ansøg allerede i dag!

Sök jobbet
Harald Nyborg søger vi engagerede og energiske medarbejdere, der drømmer om at arbejde med lageropgaver. Du bliver en del af en mangfoldig arbejdsplads, hvor medarbejdertrivslen vægtes højt!

Du vil til at starte med arbejde i deres afdeling med varer til centrallageret. På lageret er der desuden en afdeling med varer til Webshoppen, hvor der også kan blive behov for din hjælp.

Arbejdsopgaverne afhænger af hvilken afdeling du arbejder i, men du skal være forberedt på følgende opgaver:
- Pluk enten med el-hest eller el-vogn
- Pakning af varer i kasser til forsendelse
- Tømning af containere
- Diverse ad hoc-arbejde

I afdelingen med varer til centrallageret, som er den afdeling du til at starte med vil være tilknyttet, skal du plukke varer ved hjælp af håndscanner og el-hest, hvor du skal køre rundt til de rette reoler. Det er ikke et krav, at du tidligere har kørt på el-hest, men naturligvis en fordel.

Vi kan tilbyde en deltidsstilling med opstart hurtigtst mulig. Desuden tilbyder Harald Nyborg følgende fordele:
- Et lærerigt og trygt arbejdsmiljø, hvor medarbejderens motivation og trivsel prioriteres!
- Lækker frokostordning til 20 kr. pr. måltid, så du får energi til at være på farten hele dagen
- Gratis parkeringsmuligheder og gode offentlige transportmuligheder

Arbejdstiderne ligger i tidsrummet mandag-lørdag fra klokken 07-15:45. Du bliver tilbudt en løn på 127,88 kr/timen + 7% fritvalg, hvilket giver en timeløn på totalt 136,83 kr.

Detta söker vi:

Det er ikke afgørende, om du har erfaring med lagerarbejde. Dog er det et stort plus, hvis du er vant til at være på fødderne hele dagen og trives med fysisk aktivt arbejde.

Derudover forventer vi at du:
- Altid har en positiv attitude og kan holde motivationen højt!
- Er en stabil medarbejder, der møder til tiden
- Kan kommunikere og forstå dansk på et rimeligt niveau

Du bliver ansat i en vikarstilling gennem StudentConsulting. Hvis dette lyder som noget for dig, så ansøg via linket!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID70745
Antal platser5 st
Publicerad11 maj 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningDeltid/Extra
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet11 dagar - 3 mån
Startdatumtorsdag 11 maj
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. At arbejde ekstra i studietiden er en fantastisk mulighed for at skaffe arbejdsmarkedserfaring og gøre dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet, når du er færdig med studiet. For ikke at tale om det ekstra tilskud det giver till studiekassen. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.com