Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till AdministrationAdministration Navigera till OsloOslo

Bli med på et spennende prosjekt for utvikling av medisinske produkter!

På vegne av vår globale kunde innen medisinsk teknologi søker vi en dyktig Project Support til deres team i Horten, med å drive godkjenningsaktiviteter for medisinske produkter.

Sök jobbet
Dette er en mulighet til å få foten innenfor i et internasjonalt selskap, og jobbe på et spennende og betydningsfullt prosjekt som bidrar til å bedre samfunnets helse!

Som Project Support vil du ha ansvar for å drive godkjenningsaktiviteter for Vscan Air-produkter på tvers av ulike land, inkludert regulatoriske godkjenninger, trådløse godkjenninger og godkjenninger fra helsemyndigheter.

Vscan-produkter trenger en rekke forskjellige godkjenninger og oppfølginger for å muliggjøre salg i regioner og land over hele verden.

Dine arbeidsoppgaver innebærer:
- Drive clearance-aktiviteter for Vscan Air-produkter i forskjellige land
- Utarbeide tekniske tegninger, etiketter, innsending av skjemaer osv.
- Samarbeide med ingeniører, regulatoriske avdelinger, lokale regulatoriske avdelinger, varslet organ og trådløse laboratorier
- Kommunisere med lokale helsemyndigheter i de aktuelle landene

Detta söker vi:

Kvalifikasjoner:
- Ingeniørutdanning på bachelornivå
- 1-3 år relevant erfaring
- Generell IT-kunnskap
- Flytende kommunikasjonsevner på norsk og engelsk

Vi ser etter deg som er fremoverlent, inkluderende og har gode kommunikasjonsferdigheter.

Dette er et 100% engasjement gjennom StudentConsulting, med oppstart er så snart som mulig og varighet ut desember 2024, med gode muligheter for forlengelse. Vennligst presiser i din søknad når du kan tiltre stillingen. Arbeidssted er i Horten og arbeidstider er mandag-fredag kl. 08-16.

Vi tar kontakt med aktuelle søkere fortløpende!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID77070
Antal platser1 st
Publicerad5 jul 2024
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
OrtOslo
YrkeskategoriAdministration

StudentConsulting er et av Skandinavias største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskap med fokus på kandidater i starten av sin karriere. Takket være et stort nettverk og lang erfaring har vibesatt over 20 000 stillinger det siste året. Vi tilbyr interessante og utfordrende stillinger innen områder som IT, finans, økonomi, administrasjon, kundeservice, HR, markedsføring, salg, industri, produksjon, logistikk og transport. Finn fremtiden din på www.studentconsulting.com