Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till EkonomiEkonomi Navigera till OsloOslo

Bli med på St1 sin vekst og jobb som pricing operator!

St1 Norge AS er et energiselskap eid av St1 Nordic Oy.

Sök jobbet
Deres visjon er å være ledende på produksjon og salg av CO₂-bevisst energi. De utvikler og kommersialiserer velfungerende, bærekraftige og lønnsomme løsninger. Hver dag jobber de for å være kundens førstevalg på vei på Shellstasjoner over hele landet! Vil du bidra til teamet og jobbe med prising?

På vegne av St1 søker vi en engasjert og lærevillig ansatt som er trygg på tall. Som Pricing Operator vil du bli en del av et team som arbeider i dag- og kveldsturnus. St1 byr på en selvstendig stilling i et solid nordisk energiselskap i vekst. Selskapet har 134 fast ansatte.

Dine arbeidsoppgaver:
- Kontinuerlig overvåking av innmeldte konkurrentpriser og påfølgende tilpasning av drivstoffpriser på deres stasjoner
- Bistå Senior Analytiker i beslutning om strategiendringer og analyse
- Proaktivt identifisere og foreslå forbedringsmuligheter og iverksette disse eller støtte andre

Detta söker vi:

Vi ser etter deg som:
- Har fullført en bachelor i økonomi/administrasjon/IT eller lignende
- Har relevant arbeidserfaring (erfaring kan kompensere for manglende utdanning)
- Er nøyaktig, analytisk og trygg på tall
- Er god til å kommunisere både over telefon og e-post

Som person er du lærevillig og jobber godt sammen med andre. Du er strukturert og liker å holde orden. Miljøet hos St1 er trivelig og uhøytidelig, og stillingen byr på både faglig og personlig utvikling. Dette er en gylden mulighet for deg å få administrativ erfaring i et selskap som er i vekst.

Dette er et engasjement på 6 måneder. Det er ønskelig med snarlig oppstart, og ikke senere enn 2 august. Det er muligheter for forlengelse.

Vi i StudentConsulting tar førstegangsintervjuer og presentere aktuelle kandidater videre til St1. Søk allerede nå, vi gleder oss til å høre hvorfor du passer inn hos St1 og denne rollen! Legg gjerne med CV, søknadsbrev og vitnemål når du søker.


Fakta om jobbet
Jobb-ID58023
Antal platser1 st
Publicerad10 jun 2021
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
OrtOslo
YrkeskategoriEkonomi

StudentConsulting er et av Skandinavias største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskap med fokus på kandidater i starten av sin karriere. Takket være et stort nettverk og lang erfaring har vi rekruttert over 11 000 personer det siste året. Vi tilbyr interessante og utfordrende stillinger innen områder som IT, finans, økonomi, administrasjon, kundeservice, HR, markedsføring, salg, industri, produksjon, logistikk og transport. Finn fremtiden din på www.studentconsulting.no