Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Management / CheferManagement / Chefer Navigera till OsloOslo

Driftsleder søkes til miljøpark i Groruddalen!

På vegne av vår anerkjente kunde, Norsk Gjenvinning, søker vi nå en driftsleder til deres miljøpark i Groruddalen. Er du motiverende, engasjert og innehar ledererfaring? Da er det akkurat deg vi ser etter!

Sök jobbet
Norsk Gjenvinning
Gjennom deres visjon der det ikke finnes mer søppel, jobber de utrettelig hver eneste dag for å etablere verdens mest effektive gjenvinningsanlegg. De har nå en ledig stilling i bransjens mest spennende posisjon, nemlig fuels-fraksjonen. En fraksjon som er ved foten av en stor endring som vi skal bane veg for. Har du ambisjoner som overgår det normale, er du en lagspiller, kremmer og god leder så ønsker de å ha deg med på laget for å fortsette deres ferd mot verdens mest effektive gjenvinningsanlegg.

Norsk Gjenvinning Oslo søker derfor etter en erfaren Driftsleder med ansvar for mottaksavdelingene restavfall, trevirke, stykkgods, prosessering og vareflyt. De har sterk fokus på å sette sammen gode team. Vi ser gjerne at du har erfaring fra lignende bransje og arbeid, men det er ikke et krav. Interesse, vilje og motivasjon kan veie opp for manglende bransje-erfaring.
De holder til i Groruddalen miljøpark, landets største og verdens mest effektive gjenvinningsanlegg som ligger på Ulven i Oslo. Ønsker du å få en bred og solid erfaring i bransjen er mulighetene mange. Avdelingen har lav turnover, flere av deres kollegaer har vært der i over 20 år, og dette tenker vi gjenspeiler god kompetanse, gode muligheter og et godt arbeidsmiljø!

Arbeidsoppgaver:
- Bidra til positiv teambygging og virksomhetens systematiske HMSK arbeid (LEAN)
- Sørge for optimal drift, vedlikehold og renhold for avdelingen i form av ledelse, koordinering og samarbeid med de øvrige ansatte, sjåfører og ledelse
- Sørge for at den daglige driften for området utføres i henhold til gjeldene instrukser og regelverk
- Delta aktivt på/lede avdelingsmøter, tavlemøter og vernerunder som avholdes for sin avdeling
- Personalansvar for rundt 30 operatører
- Overordnet ansvar for mottakskontroll ihht krav, vareflyt, prosessering, maskiner og utstyr for avdelingen, produktkvalitet, transport-bestillinger av henting av ferdig prosessert varer og for
- Kontroll på lagerholding i henhold til effektiv drift, LEAN og utslippstillatelse
- Ansvar for innkjøp og reparasjoner av utstyr og materiell
- Fakturerings- og regnskapsansvar for avdelingene
- Bidra under revisjoner ved behov samt revidering av instrukser og rutiner for arbeidsområdene

Erfaring/Kompetanse:
- Bachelor eller annen høyere utdanning, relevant erfaring kan kompensere for dette
- Relevant kunnskap og erfaring fra prosessindustri og/ eller avfallsbransjen
- Har ledet endringsprosesser i komplekse miljø
- God norsk og engelsk skriftlig og muntlig kommunikasjonsevne
- Beherske bruk av dataverktøy og god tallforståelse
- Erfaring med SAP er en fordel

Detta söker vi:

- Systematisk, strukturert og effektiv (analytisk)
- Går fram som en rollemodell og motivator
- Gode lederegenskaper, fleksible, målrettet og kvalitetsbevisst

Dette er en fast stilling hvor vi vurderer søkere fortløpende. Høres dette ut som deg? Søk allerede i dag!


Fakta om jobbet
Jobb-ID49577
Antal platser1 st
Publicerad16 jul 2019
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypRekrytering
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
OrtOslo
YrkeskategoriManagement / Chefer

Norsk Gjenvinning-konsernet er markedslederen i den norske gjenvinningsbransjen, og bidrar hver dag til en global miljøinnsats i eget nærmiljø. Vi samler inn alle typer avfall fra næringslivet og produserer avfallsbaserte råvarer som vi selger i det internasjonale markedet. I tillegg tilbyr vi husholdningsrenovasjon, industritjenester, riving, miljøsanering, makulering og massehåndtering. Vi er etablert med 40 anlegg og over 1.500 ansatte i Norge, Danmark, Sverige og England. Vi håndterer 1,8 millioner tonn avfall per år, og omsetter årlig for ca. 4,5 milliarder kroner. Konsernet eies av Summa Equity. Vår innsats er et viktig bidrag til den sirkulære økonomien og det nasjonale miljøregnskap. Vår visjon er at avfall blir løsningen på fremtidens ressursproblem - og for oss betyr det; «Det finnes ikke søppel mer». Våre mål skal oppnås gjennom systematisk resultatledelse med utgangspunkt i vårt samfunnsansvar og våre verdier; kremmerskap, proaktivitet, ansvarlighet og lagånd.