Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Logistik / TransportLogistik / Transport Navigera till OsloOslo

Engasjerte operatører søkes til Norsk Gjenvinning!

Har du god erfaring fra lager/logistikk og har erfaring med motvektstruck? På vegne av Norsk Gjenvinning ser vi nå etter strukturerte og motiverte operatører til et heltidsvikariat i Oslo! Kan dette være deg? Søk i dag!

Sök jobbet
Norsk Gjenvinning
Norsk Gjenvinning kan tilby en spennende arbeidsplass som setter miljø og fremtid i fokus. Du vil være en viktig del av å behandle farlig avfall som kommer inn til gjenvinningstasjonen. I dag er det 12 operatører på denne mottaksavdelingen og du vil inngå i dette teamet.

Arbeidsoppgaver:
- Truckkjøring T4
- Lossing av vogntog/lastebil
- Mottak, sortering og om-emballering av forskjellige avfallstyper
- Avvikshåndtering etter gitte retningslinjer
- E- deklarering ved behov for de varegrupper som krever dette iht. regelverk

Arbeidstiden vil være en to-skiftordning der du jobber mandag-fredag annenhver uke dag og kveld. På dagtid jobber du kl. 06-14 og på kveldstid jobber du kl. 13:45 - 21:45. Det er derfor viktig at du er fleksibel til arbeidstid.

Detta söker vi:

- Truckførerbevis T1-T4 og erfaring med T4 er et krav
- Du har erfaring fra lager og logistikk
- Du har gjennomgående gode holdninger til sikkerhet/HMS og kvalitet i arbeidet
- Du er fleksibel til arbeidstider
- Du er nøyaktig og strukturert
- Du er pålitelig og pliktoppfyllende
- Du er løsningsorientert og serviceinnstilt
- Du innehar gode kommunikasjonsevner
- Erfaring fra eller med håndtering av farlig avfall er en fordel

Du vil bli ansatt gjennom StudentConsulting og utleid til vår kunde Norsk Gjenvinning. Vi kaller inn aktuelle kandidater til intervju fortløpende så søk allerede nå. Oppstart er omgående!


Fakta om jobbet
Jobb-ID49853
Antal platser2 st
Publicerad15 aug 2019
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
OrtOslo

Norsk Gjenvinning-konsernet er markedslederen i den norske gjenvinningsbransjen, og bidrar hver dag til en global miljøinnsats i eget nærmiljø. Vi samler inn alle typer avfall fra næringslivet og produserer avfallsbaserte råvarer som vi selger i det internasjonale markedet. I tillegg tilbyr vi husholdningsrenovasjon, industritjenester, riving, miljøsanering, makulering og massehåndtering. Vi er etablert med 40 anlegg og over 1.500 ansatte i Norge, Danmark, Sverige og England. Vi håndterer 1,8 millioner tonn avfall per år, og omsetter årlig for ca. 4,5 milliarder kroner. Konsernet eies av Summa Equity. Vår innsats er et viktig bidrag til den sirkulære økonomien og det nasjonale miljøregnskap. Vår visjon er at avfall blir løsningen på fremtidens ressursproblem - og for oss betyr det; «Det finnes ikke søppel mer». Våre mål skal oppnås gjennom systematisk resultatledelse med utgangspunkt i vårt samfunnsansvar og våre verdier; kremmerskap, proaktivitet, ansvarlighet og lagånd.