Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till KundserviceKundservice Navigera till OsloOslo

Er du energisk, utadvendt og liker å by på deg selv? Fast deltidsjobb!

Vi søker deg som ønsker å jobbe med kundeservice og promotering for et svært populært sportsmerke i helgene! Deltidsstillingen er fast og du vil bli ansatt direkte hos vår kunde. Oppstart og opplæring vil være 17. september, så søk allerede i dag!

Sök jobbet
Vi ser etter deg som har et sterkt ønske om å jobbe med varierte og sosiale oppgaver i sentrumsnære sportsbutikker i Oslo. Stillingen innebærer veiledning, kundeservice og oppsøking av kunder i butikk.


Vår kunde tilbyr deg:
- En gøyal og utfordrende studentjobb
- Stabilitet og forutsigbarhet
- Mulighet for å jobbe ekstra
- Tilstrekkelig opplæring


Arbeidsoppgaver:
- Reklamere for et anerkjent sportsmerke
- Svare på produktspørsmål og yte kundeservice til kundene
- Veilede kunder
- Initiere til kontakt med fremmede mennesker


Kunden vår tilbyr et pulserende arbeidsmiljø, og en kundeservicestilling for deg som liker en fremoverlent og sosial hverdag!

Arbeidstiden vil være fast fredag ettermiddag og lørdag. Arbeidstidene vil være innenfor butikkens åpningstider fredag og lørdag.

Dette er en langsiktig deltidsjobb med oppstart 17. september. Opplæringen vil være en full dag der du får informasjon om produktet, salgsteknikker med mer.

Detta söker vi:

Vi ser etter deg som er:
- Er ung og fremoverlent! Fortrinnsvis en student som ønsker deltidsjobb innen kundeservice på siden
- Er genuint opptatt av glimrende kundeservice
- Har høy arbeidskapasitet
- Har god muntlig fremstillingsevne
- Erfaring fra tidligere stilling innen kundeservice eller salg
- Er ansvarsfull, pliktoppfyllende, utadvendt og jobber selvstendig


Du vil bli direkte hos vår kunde! Høres dette ut som en stilling for deg? Nøl ikke med å søke allerede i dag! Vi vurderer aktuelle søkere fortløpende.


Fakta om jobbet
Jobb-ID49901
Antal platser10 st
Publicerad20 aug 2019
Sista ansökningsdag-
OmfattningDeltid/Extra
UppdragstypRekrytering
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
OrtOslo
YrkeskategoriKundservice

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se