Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till KundserviceKundservice Navigera till OsloOslo

Er du Lowell sin nye kunderådgiver innen inkasso?

For vår kunde Lowell er vi på jakt etter deg som ønsker å bygge kompetanse innen fagfeltet inkasso. Du vil bli en del av deres avdeling for Customer Operations der kompetansebygging, effektivitet og god service vektlegges. Oppstart omgående!

Sök jobbet
Med sitt brede spekter av oppgaver og ansvarsområder, representerer Customer Operations Lowells ansikt utad og er en stor bidragsyter til våre resultater. Fokus og tro på målrettet og løsningsorientert kommunikasjon er sterkt medvirkende til at avdelingen er et klart satsningsområde for Lowell Norge AS.

Vi søker deg som har et ønske om å bygge kompetanse innen fagfeltet inkasso. Kompetansebygging, effektivitet og god service vektlegges i avdelingen. Det forventes derfor at du er god på kommunikasjon, evner å finne gode løsninger for å ivareta fastsatte mål, opprettholder gode kunderelasjoner og bidrar til et godt arbeidsmiljø.
Arbeidet består i hovedsak av innfordring av utestående krav ved telefonisk og skriftlig kontakt med privatpersoner og bedrifter. Du vil bidra aktivt som en operativ rådgiver, og sikre leveranse i henhold til gitte mål.

Lowell tilbyr:
- Et godt arbeidsmiljø i lyse trivelige lokaler på Bryn (pga. situasjonen med Covid19 jobber vi i utstrakt grad på hjemmekontor)
- God faglig opplæring
- Mulighet å bygge din CV og gi gode referanser for fremtiden
- Muligheten til å være med på å utvikle til videre vekst for selskapet

Arbeidsoppgaver:
- Inndrivning av inkassokrav mot privatperson og næringsdrivende
- Innkreving mot skyldnere via inngående og utgående telefoni
- Håndtering av post, web, chat og mail
- Innsigelseshåndtering
- Gi kvalifiserte anbefalinger til videre fremdrift i saker
- Annet forefallende administrasjonsarbeid

Arbeidstidene i stillingen er mandag til fredag fra 8-16. Oppstart er snarest!

Vi ønsker at du gjennomfører tre tester som ligger inne på profilen du registrerer hos oss i forbindelse med rekrutteringsprosessen. Testene du må gjennomføre heter Verbal resonnering, Work-related behaviour og Motion Challenge. Testene kan kun gjennomføres én gang, så sørg for å prestere ditt beste

Ansatte vil representere selskapet utad og stillingen innebærer et stort ansvar innenfor økonomistyring og finansrådgivning. Det er derfor en grunnleggende forutsetning for ansettelse i denne stillingen at du har orden i din personlige økonomi. Betalingsanmerkninger og lignende er ikke forenelig med en ansettelse. I forbindelse med eventuelt ansettelsestilbud vil det derfor også rutinemessig bli foretatt en kredittsjekk.

Detta söker vi:

Vi ser etter deg som:
- Har gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner
- Er utadvendt og liker å snakke i telefonen
- Har stor arbeidskapasitet, liker å jobbe i team samt selvstendig.
- Er serviceinnstilt og erverver kunnskap raskt
- Er løsningsorientert og beslutningsdyktig
- Behersker engelsk muntlig og skriftlig som tilleggs språk
- Minimum 3 års-utdanning på høyskolenivå
- Inkassoerfaring vil være en fordel

Du vil bli ansatt i StudentConsulting og utleid til vår kunde. Vi kontakter aktuelle kandidater fortløpende, så søk allerede i dag!


Fakta om jobbet
Jobb-ID57318
Antal platser4 st
Publicerad23 apr 2021
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet3-6 mån
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
OrtOslo
YrkeskategoriKundservice

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se