Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till AdministrationAdministration Navigera till OsloOslo

Erfaring med behandling av faktura og interesse for bil? Se hit!

På vegne av vår kunde LeasePlan er vi på utkikk etter to nye Faktura- og drivstoffmedarbeidere til driftsavdelingen!

Sök jobbet
LeasePlan Norge AS er et spesialselskap innen biladministrasjon og operasjonell leasing, og er Norges største aktør med mer enn 62.000 biler på veien. Kundene varierer i fra små, mellomstore og større bedrifter til offentlig sektor og private leasing-kunder.

Dette er en allsidig stilling med gode utviklingsmuligheter i et selskap med et sosialt og engasjerende miljø. Du vil bli en del av et team på 7 dyktige kolleger, og vil rapportere til Teamleder Drift.

Dine arbeidsoppgaver:
• Kontroll av innkommende faktura mot LeasePlans avtaler
• Håndtering og utsendelse av drivstoffkort/ladebrikker, bombrikker og infoskriv til LeasePlans sjåfører
• Bemanne telefon for drivstoffavdelingen
• Behandling av henvendelser i LeasePlans CRM-system
• Andre arbeidsoppgaver i driftsavdelingen etter behov

Detta söker vi:

Vi er søker deg som har:
• Erfaring med håndtering av innkommende faktura
• God digital forståelse og kompetanse
• God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk
• Bilkunnskap/interesse er en fordel, men ikke et krav

De har et sterkt fokus på å vokse ytterligere, og gode systemer samt dyktige og serviceinnstilte medarbeidere er en viktig del av deres vekststrategi. De er derfor på utkikk etter deg som er engasjert og tar ansvar når det kreves av deg. Du har stor arbeidskapasitet og jobber strukturert, nøyaktig og effektivt. I tillegg er du er en bidragsyter til et godt og inkluderende arbeidsmiljø.

LeasePlan holder til i store og luftige lokaler med åpent landskap på Brynseng, like ved T-bane og buss, men har også sykkelparkering samt parkeringsmuligheter i garasje med ladebokser for ansatte. Dette er en 100% stilling, og arbeidstider vil være vanlige kontortider - mandag-fredag, 08-16.

Dette er i første omgang et engasjement på 6 måneder gjennom oss i StudentConsulting. Vi vil holde alle førstegangsintervjuer og presenterer aktuelle kandidater til LeasePlan. Ønsket oppstart er snarest, så vennligst presiser i din søknad når du har mulighet til å tiltre stillingen.

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID72642
Antal platser2 st
Publicerad19 sep 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
OrtOslo
YrkeskategoriAdministration

StudentConsulting er et av Skandinavias største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskap med fokus på kandidater i starten av sin karriere. Takket være et stort nettverk og lang erfaring har vibesatt over 20 000 stillinger det siste året. Vi tilbyr interessante og utfordrende stillinger innen områder som IT, finans, økonomi, administrasjon, kundeservice, HR, markedsføring, salg, industri, produksjon, logistikk og transport. Finn fremtiden din på www.studentconsulting.com