Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Logistik / TransportLogistik / Transport Navigera till OsloOslo

Fagansvarlig for farlig avfall søkes til fast stilling hos ROAF!

ROAF søker dyktig medarbeider med kompetanse og interesse for farlig avfall og kundebehandling til en fast 100% stilling på Skedsmokorset. Er du engasjert, motivert og klar for nye utfordringer? Søk nå!

Sök jobbet
ROAF
Gjenvinningsstasjonen består av mottak og behandling av alle typer avfall, inkludert farlig avfall, som ikke kan leveres gjennom vanlig innsamling. Hovedarbeidsplassen er Skedsmo gjenvinningsstasjon. ROAF kan tilby en trivelig arbeidsplass med dyktige og erfarne kolleger og en arena der du kan videreutvikle din kunnskap!

Arbeidsoppgaver:
- Behandling av kunder på gjenvinningsstasjonen
- Mottak og behandling av avfall
- Truckkjøring kan forkomme
- Forefallende arbeidsoppgaver på stasjonen

Arbeidstider:
Du vil inngå i en skiftordning der du må kunne jobbe både på dagtid og kveldstid. Uke 1: mandag-torsdag. Uke 2: mandag-lørdag. I løpet av en arbeidsuke vil to av vaktene være på kveldstid.

Oppstart er omgående så legg inn din søknad i dag! Vi kontakter aktuelle kandidater fortløpende.

Detta söker vi:

- Fagbrev i gjenvinningsfaget er ønskelig
- Truckførerbevis er en fordel
- Relevant bakgrunn fra farlig avfallshåndtering er et pluss
- Erfaring med kundeservice er en fordel
- Førerkort klasse B
- Gode datakunnskaper
- God fysisk form


Fakta om jobbet
Jobb-ID51075
Antal platser1 st
Publicerad6 nov 2019
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypRekrytering
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
OrtOslo

Romerike Avfallsforedling IKS (ROAF) arbeider med innsamling, sortering, gjenvinning og ombruk av avfall. Vi eier og drifter Europas mest moderne ettersorteringsanlegg for husholdningsavfall, og har et omfattende ansvar for å forvalte ressursene i avfallet på en forsvarlig måte. Vi arbeider kontinuerlig for å minske det økologiske fotavtrykket fra vår drift, og tar hensyn til miljøet i alt vi gjør. ROAF er et interkommunalt avfallsselskap for kommunene Aurskog-Høland, Enebakk, Fet, Gjerdrum, Lørenskog, Nittedal, Rælingen, Skedsmo og Sørum. I tillegg gjennomføres også avfallshåndteringen i Rømskog kommune. Vi betjener omlag 200 000 innbyggere, fordelt på ca. 90 000 husstander. Vår primæroppgave er å ivareta den praktiske gjennomføringen av kommunenes ansvar og oppgaver knyttet til håndtering av husholdningsavfall. Vi drifter åtte gjenvinningsstasjoner, hvorav 5 er i egen regi: Skedsmo, Fet, Gjerdrum, Aurskog / Høland og Sørum og 3 som ikke er i egen regi: Nittedal, Lørenskog og Enebakk. Alle gjenvinningsstasjonene har mottak for farlig avfall.