Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Logistik / TransportLogistik / Transport Navigera till OsloOslo

Har du førerkort kl. B og ser etter en fysisk fulltidsjobb?

Vi søker akkurat deg til en aktiv fulltidsjobb som sjåfør og hjelpemann til vår kunde i Oslo! Trives du med en fysisk arbeidshverdag og ser etter en god mulighet hos en anerkjent aktør? Da bør du lese videre!

Sök jobbet
Vår kunde vil tilby deg god introduksjon, opplæring og veiledning. Du vil tilegne deg verdifull erfaring fra en ledende aktør innen distribusjon av pakker, noe som vil gi deg gode muligheter for videre arbeid.

Stillingen innebærer at du er både sjåfør og hjelpemann. Dette er frakt av tyngre gods som kjøkken, hvitevarer og møbler. Det er derfor viktig at man er innforstått at stillingen innebærer tyngre løft. Arbeidstider er mandag til fredag mellom kl. 07:00-15:00 og kl. 14.30-22.30, samt lørdager enten kl. 8-16 eller 9-17.

Oppstart er så fort vi har funnet rett kandidat og vi ser etter personer med langsiktig perspektiv for stillingen. Ikke vent med å søke!

Vi søker deg som er strukturert, selvgående og effektiv med et øye for kvalitet og gode løsninger. Du er komfortabel med tunge løft og har hatt førerkortet i minst 2 år. Du må kommunisere på norsk og skandinavisk.

Detta söker vi:

- Førerkort kl. B i minimum 2 år
- Erfaring med å kjøre i Oslo-omegn er et stort pluss, men ikke et krav
- Erfaring med lignende arbeid er også et stort pluss!
- Du har gode samarbeidsevner og trives å jobbe sammen i team
- Du jobber effektivt og er en hardtarbeidende person med god arbeidsmoral

Høres dette ut som en spennende mulighet? Søk da vel!

Vi behandler søknader og intervjuer kvalifiserte kandidater fortløpende. Vi ser frem til å høre fra deg!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID72542
Antal platser2 st
Publicerad13 sep 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
KörkortskravB
OrtOslo

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com