Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Logistik / TransportLogistik / Transport Navigera till OsloOslo

Har du truckførerbevis T1 og trives med skiftarbeid?

Ønsker du erfaring fra lager? Eller mulig har du jobbet innen lager/terminal tidligere og ønsker nye utfordringer? Vi er på jakt etter deg som ønsker en attraktiv jobb hos en av de aller største aktørene innen lager og logistikk!

Sök jobbet
Dette er en stilling der du kan få muligheten til å øke din kompetanse og erfaring innen lager og terminalarbeid. Arbeidsplassen ligger rett utenfor Oslo og har gode lønnsbetingelser og godt kollektivtilbud i området. For rett kandidat kan det finnes muligheter for videre arbeid utover i 2021.

Arbeidsoppgaver er blant annet:
- Lasting og lossing av containere
- Behandling og skanning av pakker
- Truckkjøring T1
- Forefallende lagerarbeid

Det er viktig at du både kan trives med manuelt fysisk arbeid og truckkjøring, og er fleksibel til å steppe inn der det er behov på ulike avdelinger.

Arbeidstid er på dagtid, kveldstid og natt, samt noen lørdager. Dette vil rulleres på i en satt 3-skiftsordning.
Du MÅ kunne jobbe fra uke 44 og ut året 2020. Du har gjerne et lenger perspektiv til arbeid også. Det er en forutsetning at du har mulighet til å stille opp på kort varsel ved behov og er fleksibel til arbeidstid.

Vi intervjuer aktuelle kandidater fortløpende og plassene fyller seg raskt opp, så legg inn din søknad i dag!
Du vil bli ansatt igjennom oss i StudentConsulting og utleid til vår kunde.

Detta söker vi:

- Truckførerbevis T1 er et krav
- Du trives med skiftarbeid og er fleksibel til arbeidstid
- Du er effektiv og systematisk
- Du trives med å jobbe i et hektisk arbeidsmiljø
- Du ønsker å bidra til et godt arbeidsmiljø
- Du har god fysikk, da tunge løft vil forekomme


Fakta om jobbet
Jobb-ID54962
Antal platser20 st
Publicerad25 sep 2020
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
OrtOslo

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se