Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till ITIT Navigera till OsloOslo

Interessert i nettside utvikling og ønsker å bidra til et grønnere skifte?

Elbilgrossisten ble etablert i 2015 og deres sin visjon er å legge til rette for å velge elektriske kjøretøy som transportmiddel.

Sök jobbet
Elbilgrossisten
For å gjøre dette tilbyr de informasjon, tjenester, produkter og tilbehør for å fasilitere overgangen. Selskapet skal være en kunnskapsbedrift som gir råd, veiledning og kjøpshjelp slik at kundene deres finner en løsning som passer dem. Digitale flater er kjernen i Elbilgrossisten og de jobber med å finne gode løsninger - både for deres ansatte og kunder. Elbilgrossisten søker nå flere ansatte som ønsker å ta del i det grønne skiftet.

Vi er på utkikk etter en nettsideutvikler som er dyktig på å realisere forretningsbehov til kreative og brukervennlig løsninger. I denne stillingen vil du få ansvar for å videreutvikle selskapets nettside. Du vil bli en del av et lite, men fremadstormende selskap bestående av 3 ansatte. Elbilgrossisten bruker i dag Shopify / Liquid som plattform.

Synes du dette høres spennende ut? Les videre!

Elbilgrossisten tilbyr:
• Hyggelige kollegaer og et sosialt arbeidsmiljø med stor takhøyde
• Mulighet for å utvikle deg ved å delta på kurs og seminarer
• Fleksibel arbeidstid med kjernetid fra 09:00 - 15:00
• Fri tilgang til kaffe og energidrikk

Arbeidsoppgaver:
• Planlegge, utføre og koordinere oppgaver knyttet til utvikling av nettside
• Front-end utvikling av nettside
• Bidra til utvikling av designplattform
• Lage kreative løsninger som møter forrentningens behov og kundenes ønsker

Arbeidsmiljøet hos Elbilgrossisten er åpent, og de er veldig opptatte av at alle skal kunne få sine ideer hørt. De har en Startup-kultur hvor alle bidrar mot et felles mål og det er viktig at du har et ønske om å ta del i denne kulturen. De er opptatt av å utvikle skalerbare løsninger som er lettfattelig. De ønsker at sine ansatte skal utvikle seg og ha det gøy på jobb - gjennom tillit, medmenneskelighet og muligheter.

Detta söker vi:

Vi ser etter deg som har:
• Bachelorgrad fra relevant utdanningsinstitusjon innen IT (erfaring kan kompensere for manglende formale krav)
• Gjerne erfaring med Shopify / Liquid / HTML
• Gjerne kompetanse om integrasjoner/APIer.
• Erfaring med smidig utvikling

Som person er det viktig at du har en positiv holdning, du ser muligheter fremfor begrensninger og ønsker å utvikle deg selv i takt med bedriften. Det viktig at du er sterk på samarbeid og ønsker å bidra til en god kommunikasjonsflyt i avdelingen. I tillegg er du resultatorientert, nysgjerrig og selvdreven.

Elbilgrossisten holder til i Stockholmgata, sentralt i Oslo. Oppstart vil være snarest. Gjerne presiser i din søknad din kompetanse innen Shopify/ Liquid, når du kan tiltre i stillingen og om du ønsker deltid eller heltidsstilling.
Er du student er det tiltenkt at du skal jobbe 20-40% i uken. Det er en stor fordel om du er ferdig med dine studier sommeren 2021 og dermed kan jobbe fulltid etter endt studie.

Vi i StudentConsulting tar alle førstegangsintervju, og presenterer aktuelle kandidater videre til Elbilgrossisten fortløpende. Vi gleder oss til å lese hvorfor akkurat du vil bli en del av deres team.


Fakta om jobbet
Jobb-ID56457
Antal platser1 st
Publicerad22 feb 2021
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypRekrytering
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
OrtOslo
YrkeskategoriIT

Elbilgrossisten ble etablert i 2015 og ønsker å legge til rette for å velge elektriske kjøretøy som transportmiddel. For å gjøre dette tilbyr vi informasjon, tjenester, produkter og tilbehør for å fasilitere overgangen. For å klare dette samarbeider de med både lokale, nasjonale og internasjonale bedrifter slik at de kan tilby deres kunder et bredt sortiment. Likeledes gir de råd, veiledning og kjøpshjelp slik at deres kunder finner en løsning som passer dem.