Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till ITIT Navigera till OsloOslo

Interessert i nettsideutvikling og ønsker å bidra til et grønnere skifte?

Elbilgrossisten ble etablert i 2015 og deres sin visjon er å legge til rette for å velge elektriske kjøretøy som transportmiddel. Vi søker deg som er interessert i en deltidsstilling som utvikler!

Sök jobbet
For å gjøre dette tilbyr de informasjon, tjenester, produkter og tilbehør for å fasilitere overgangen. Selskapet skal være en kunnskapsbedrift som gir råd, veiledning og kjøpshjelp slik at kundene deres finner en løsning som passer dem. Digitale flater er kjernen i Elbilgrossisten og de jobber med å finne gode løsninger - både for deres ansatte og kunder. Elbilgrossisten søker nå flere ansatte som ønsker å ta del i det grønne skiftet.

Vi er på utkikk etter en nettsideutvikler som er dyktig på å realisere forretningsbehov til kreative og brukervennlig løsninger. I denne stillingen vil du få ansvar for å videreutvikle selskapets nettside. Du vil bli en del av et lite, men fremadstormende selskap bestående av 7 ansatte. Elbilgrossisten bruker i dag Shopify som plattform. Shopify er en low-code/no-code e-commerce platform som benytter HTML, CSS, JSON, JS og Liquid med mulighet for integrasjoner med JS-biblioteker som React i koden til temaene sine.

Synes du dette høres spennende ut? Les videre!

Elbilgrossisten tilbyr:
• Hyggelige kollegaer og et sosialt arbeidsmiljø med stor takhøyde
• Mulighet for å utvikle deg ved å delta på kurs og seminarer
• Fleksibel arbeidstid
• Fri tilgang til diverse drikkevarer, barer, mm.

Arbeidsoppgaver:
• Planlegge, utføre og koordinere oppgaver knyttet til utvikling av nettside
• Front-end utvikling av nettside
• Lede utviklingen av digitale verktøy
• Bidra til utvikling av designplattform
• Lage kreative løsninger som møter forrentningens behov og kundenes ønsker

Arbeidsmiljøet hos Elbilgrossisten er åpent, og de er veldig opptatte av at alle skal kunne få sine ideer hørt. De har en Startup-kultur hvor alle bidrar mot et felles mål og det er viktig at du har et ønske om å ta del i denne kulturen. De er opptatt av å utvikle skalerbare løsninger som er lettfattelig. De ønsker at sine ansatte skal utvikle seg og ha det gøy på jobb - gjennom tillit, medmenneskelighet og muligheter.

Detta söker vi:

Vi ser etter deg som:
• Begynner på første eller andre året på en bachelor eller master innen IT
• Er dyktig i frontend, og helst også kan en del backend
• Gjerne har erfaring med webdesign, men ikke et krav
• Gjerne har erfaring med Shopify, men ikke et krav
• Gjerne har ønske om å bli full-stack utvikler
• Har erfaring med eller er interessert i å lære mer om e-commerce
• Erfaring med smidig utvikling er ønskelig

Som person er det viktig at du har en positiv holdning, du ser muligheter fremfor begrensninger og ønsker å utvikle deg selv i takt med bedriften. Det viktig at du er sterk på samarbeid og ønsker å bidra til en god kommunikasjonsflyt i avdelingen. I tillegg er du resultatorientert, nysgjerrig og selvdreven.

Elbilgrossisten holder til i Stockholmgata, sentralt i Oslo. Oppstart vil være snarest. Presiser i din søknad din kompetanse innen frontend, backend, Shopify, og e-commerce, og når du kan tiltre i stillingen. Det er tiltenkt at du skal jobbe 40% i uken, men med rom for å jobbe mer om ønskelig.

Vi i StudentConsulting tar alle førstegangsintervju, og presenterer aktuelle kandidater videre til Elbilgrossisten fortløpende. Vi gleder oss til å lese hvorfor akkurat du vil bli en del av deres team.

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID69458
Antal platser1 st
Publicerad8 mar 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningDeltid/Extra
UppdragstypRekrytering
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
OrtOslo
YrkeskategoriIT

StudentConsulting er et av Skandinavias største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskap med fokus på unge i starten av sin karriere. Takket være et stort nettverk og lang erfaring har vi rekruttert over 11 000 personer det siste året. Deltidsjobber ved siden av studiene er svært verdifullt for deg som student. Dette er en ypperlig mulighet til å tjene litt ekstra, samtidig som det gir deg en nyttig erfaring og en fot innenfor i næringslivet. Vi tilbyr interessante og utfordrende stillinger innen områder som IT, finans, økonomi, administrasjon, kundeservice, HR, markedsføring, salg, industri, produksjon, logistikk og transport. Finn fremtiden din på www.studentconsulting.no